Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Morgenbrok

Klokken er 10.09. Jeg kom hjem fra byen for fire timer siden, og på trods af overvældende træthed kan jeg simpelthen ikke falde i søvn. Jeg kan knap nok holde mine øjne åbne, men jeg kan ikke falde i søvn. Jeg orker ikke at bevæge mig ud af stedet, men jeg kan ikke falde i søvn. Hvordan er det muligt? For ti minutter siden besluttede naboerne oveni også, at nu var det slut med det der sove-pjat og gik i aktion med hammeren. Det er et uge- hvis ikke månedlangt projekt. Hvad er det, I laver derinde, der skal hamres så voldsomt sammen? Noas ark?!

Jeg er (en) morgenbitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.