Jeg er jo Bridget Jones #75

1. For første gang meget længe tillod jeg mig selv at købe noget unødvendigt: Disse manicure-klistermærker fra Mavala. Jeg ville lave franske manicurerer med flere farver frem for den sædvanlige neutral-hvide kombi. Virker de? Ikke en skid. Klisteret er alt for kraftigt og rykker neglelakken med af, når man fjerne strimlen. Penge lige ud af vinduet.

2. Jeg har beef med ellers højtelskede Frank. I løbet af ugen har jeg brugt timer på at gøre hans kattebakke hovedrent og vaske gulvet omkring dens placering. Frank skulle bare have halvandet døgn, så lignede det en grusgrav igen. Kattegruset skal blive i kattebakken, gamle!

3. Under rengøringen af kattebakken var denne selvfølgelig indisponibel. Men Frank har tilsyneladende nu accepteret sin seniorstatus så meget, at han mener inkontinens er noget, han døjer med. I hvert fald besluttede han, at han umuligt kunne vente på, jeg blev færdig… Og hoppede op i sofaen lige ved siden af og satte sig til at tisse! Flabede møgdyr!

4. I ren panik begyndte jeg selvfølgelig at råbe af ham, hvilken på den gode side fik ham til at hoppe ned fra sofaen, men på den dårlige side ikke fik ham til at stoppe tisseriet, mens han gjorde det.

5. Dagen efter, mens sofaen stadig var ved at tørre efter at være blevet overfaldet af en sulfosvamp, valgte kattemissen at cementere sin upopularitet ved at kaste op i min seng… Seriøst?

6. På den anden side skal jeg måske ikke dømme brækkeriet så hårdt. I går aftes sammen med pigerne rakte jeg ud efter mit glas med, hvad, jeg troede, var vand. Det viste sig imidlertid at være ren vodka – starten på en drink, jeg ikke lige havde fået mixet færdig. Jeg kan virkelig, virkelig ikke drikke alkohol rent, og da slet ikke når jeg tror, jeg skal til at drikke vand. Resultat: Måtte panisk stikke hovedet ud af vinduet og kaste op.

7. …Vi befandt os på fjerde sal. Min uforbeholdne undskyldning til eventuelle fodgængere nede på fortorvet. My bad.

8. Ramte muligvis også mig selv lidt. Jeg… Der er ingen ord.

9. Aftenen toppede, da der senere inde på Hornsleth var nogen der tabte deres drink ned ad trappen. Trappen er ikke massiv. Jeg stod under trappen.

Kommentarer (2)

  • Er flad af grin xD En ulykke kommer sjældent alene, siger de godt nok.

    (har læst din blog i et lille stykke tid, er bare ikke så flittig til at kommentere 🙂

  • det lyder som en hård uge!
    mht. listermærkerne, så kan du lige sætte dem på huden først – sådan så de ikke klistrer så meget. og lakken indenunder skal være heelt tør 😀 det virkede i hvert fald for mig at gøre det på den måde 🙂

Der er lukket for kommentarer.