Scott Schuman er blevet sindssyg!

I kender Scott Schuman, ikke? Hvis I tror, I ikke kender ham, så tager I fejl. Han er med til at starte trends og gøre nystartede trends mainstream. Han står bag en god procent af billederne, I pinner på Pinterest og gemmer i jeres inspirationsmapper. Scott Schuman er en meget talentfuld streetstyle-fotograf. En af de bedste. Udgør endda min personlige favorit sammen med Tommy Ton og Bill Cunningham. Store navne. Han er bare bedre kendt som The Sartorialist.

Jeg respekterer altid Schumans sans for at spotte stil. Mainstream, absurd, atypisk, high end, vintage, it-girls, han er omkring det hele. Og han fanger. Han fanger, hvad der skal fanges. Det er vel det, der gør ham så dygtig. Jeg er ikke altid enig i hans mening om, hvad der er god stil, men jeg har altid respekteret den.

Indtil nu. Indtil The Sartorialist anbefalede mig at overveje at dyrke sokker-i-Birkenstock-looket. Og nu er alt, hvad jeg tror, jeg ved om en af mine største inspirationskilder væk! Borte! Død og ødelægggelseeeee! Ja, okay, det er måske lige dramatisk nok, men der er én ting, jeg ikke kan forstå, når det kommer til mode, og det er folk, der udelukkende går i noget, fordi de ved, andre ikke kan udstå det. Folk, der har behov for en reaktion for, at det er det værd. Af præcis samme grund forstår jeg heller ikke provokationskunst. Jeg synes, det er åndssvagt – for at sige det direkte. Guldfisk i blendere og hesteofringer. Så la’ da vær’.

Min pointe er: Sokker i sandaler-looket er ikke okay. Det har aldrig været okay. Det bliver aldrig okay. (Og helt ærligt, generelt skal man bare holde sig fra Birkenstocks. Jeg er ligeglad med, hvor behagelige de er. De er de originale Crocs.) Det er en af modens grundsten. Sådan er det bare. Og så er jeg ligeglad med, hvor god en fotograf, du er…

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.