Morgenopmuntring

Klokken er pt 3.09, og jeg kan – surprise surprise – ikke sove. Til gengæld kan jeg kigge ud af vinduet og konstatere, at det er snestorm. Det er der med garanti rigtig mange af jer, der opdager om et par timer. Og bliver rigtig trætte af.

Så derfor: Et lille smil til jeres lortemorgen. En af Moder Naturs allerfineste jokes. Ovenstående billede, mine damer og herrer, forestiller en geoduck. (Udtales gooeyduck.) Det er ikke en tissemand. Det er derimod en type (kæmpe-)musling, der er en meget populær delikatesse hos især vores amerikanske venner. Men det er ikke en tissemand. Det ligner en tissemand. Men det er ikke en tissemand. Jeg sværger, det er ikke en tissemand.

…Kan alligevel ikke forestille mig andet end, at det må være fælt ubehageligt for mandlige kokke at skulle partere sådan en fætter.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.