Birthday Boy

Mit livs kærlighed, min øjesten, min lille puttebasse, Frank fylder i dag hele 12 år. Det er dog umiddelbart ikke noget, han føler behov for at fejre, i hvert fald har han tilbragt det meste af dagen under min seng kun lokket ud engang imellem ved lovning om kattemælk og vådfoder. Fødselsdagssangen ignorerede han totalt, og det krævede min allermest charmerende babystemme at overtale ham til at posere for dette billede.

Lige i dag er jeg lidt ærgerlig over, at jeg ikke har kendt ham, siden han var killing, for jeg ville gerne se gamle, nuttede billeder af en fjollet Frank i ungdommens år. Heldigvis er han jo stadig nuttet, så jeg nøjes med at sætte pris på ham, som han er og krydse fingre for, at han har mange fødselsdage endnu!

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.