Sandheden om Ghetto-Miriam

Der er rigtig mange af jer, der har kommenteret på indlægget om amerikanerkællingen og sagt, at jeg er sej. Eller rettere, at Ghetto-Miriam er sej. Og modig. Og det er hun bestemt… Men hun er altså lidt en sjældenhed.

Ghetto-Miriam er lidt ligesom Hulken. Der skal virkelig meget til, før hun kommer frem. Faktisk er det kun anden gang, jeg kan huske at have set hende rigtigt i aktion. Sidste gang var da jeg så en kvinde mishandle en hundehvalp(!). Men Almindelige Miriam er helt ovre i den anden grøft. Almindelige Miriam er faktisk så konfliktsky, at det gør ondt. Hun er fx. typen, der smiler til tjeneren og siger, at maden smager dejligt, selvom hendes bøf er sej som sålelæder. Hun går oftest fra frisøren med tårer i øjnene. Hun finder nål og tråd frem og forsøger selv at reparere den t-shirt, der gik i stykker første gang, hun havde den på i stedet for at tage den med ind i butikken og klage. For hun er lidt en kujon. Og hun bryder sig ikke om at spy brok i hovedet på folk, hun ikke kender, (hvilket er ironisk, hendes blog taget i betragtning,) fordi hun selv tager alting hjernedødt personligt.

Så ingen grund til at beundre mit mod. Det er ikke noget, jeg er en fast besidder af, og hvis sandheden skal frem, så havde amerikanerkællingen nok ret i, at jeg kun turde tage konfrontationen, fordi jeg alligevel var på vej ud af toget… Men damn, det var sejt at lave en helt legit talk to the hand. Ghetto-Miriam er sej! Mere Ghetto-Miriam i mit liv, tak!

Kommentarer (6)

  • Jeg synes, Miriam er sej, med eller uden ghetto! Jeg er selv en anelse (ahæm) konfliktsky, mit sarte sind kan simpelthen ikke klare det. Det kunne ligeså godt have været mig, du havde beskrevet. Host. Derfor synes jeg bare, det er endnu mere sejt, at du siger fra over fra amerikanerkællingen – på vej ud af døren eller ej. Hep hep!

  • Hvordan kan du kalde dig selv for en kujon?
    Du er jo bare konfliktsky:-)
    En kujon er noget man kan blive beskyldt for at være, men at være konfliktsky er ikke ens egen skyld!

  • Man er vel konfliktsky til en vis grænse. Jeg synes dog, at når der opstår en situation, der kræver handling og man vælger at se stiltiende til, så overskrider man den grænse og bliver en kujon.

Der er lukket for kommentarer.