Se mig, jeg er fuld!

Da jeg holdt spørgerunde for en halv krig siden (se evt. svar her), blev jeg bl.a. spurgt, hvad min største fuldebommert var. Jeg skrev, at den vist hellere måtte få sig sit eget indlæg, men kom helt fra det igen. Fordi jeg er så dejligt konsekvent, I ved.

Jeg kom i tanke om det igen for et par dage siden og har efterfølgende gennemgået selv de mest støvede kroge af min hjerne for at lokalisere fortrængte pinligheder. Jeg arbejder stadig på det indlæg, men da jeg gennemgik min Facebook efter et passende billede til indlægget, blev jeg imidlertid overfaldet af min alkoholiserede fortid, så jeg tænkte, jeg lige ville smide en bunke af dem ind til jer som en slags forret.

Helt uredigeret og uden filter. Både mig og billederne. Jeg er tydeligvis stadig 16 mentalt. Mine personlige favoritter er i øvrigt det første, fordi mine øjne svømmer så heftigt, at de kunne deltage i 100 meter crawl ved OL og så det, hvor jeg er ved at blive slynget over skulderen af en gut fra mit studie, som af en eller anden grund er bukseløs. Priceless.

Kommentarer (8)

Der er lukket for kommentarer.