Paradise Recap – uge 7
Mandag:

 • Jeg gik glip af mandagens afsnit pga. svimmelhedshelvede. Jeg kan dog aflede, at der er kommet en ny slikhårsgut ind, og at Rasmus endelig nåede grænsen med Anna og spassede ud på hende. Det ville jeg ellers gerne have set.
Tirsdag:
 • Rasmus-Anna-skænderiet diskuteres. Rasmus udtrykket ærgerlighed over, at skænderiet skulle gå så vidt, mens Malene og Stolle forbander Rasmus og klapper hinanden på skuldrene over at spille spillet så ærligt og være så “godhjertede.” Det må være dejligt med så selektiv en hukommelse, at de kan glemme, de var skyld i deres bedste venners hjemsendelse.
 • Stolle forklarer pænt til kameraet, at det er Rasmus egen skyld, at han er udstødt, da han gik bagom ryggen på Malene og Anna for at smide Kasper ud… At Stolle selv var lige så stor en del af den plan, det glemmer vi bare. O_o
 • Nicolas Ny Gæst skal vælge to deltagere til en date og vælger Anna og Nicklas. Han får et brev om, at han skal splitte et par, men ikke må vælge Anna eller Nicklas. Ha! Så meget for Annas plan om at slippe væk fra Rasmus.
 • Shila skal have noget sex, og det skal bare være nu! Uheldigvis gør Steven alt, der er ham menneskeligt mulig for at slippe udenom. Det bliver virkelig pinligt at se på. Og så siger de, mænd altid har lyst…
Onsdag:

 • “Jeg forstår ikke, hvorfor Steven ikke vil have sex med mig. Det er ikke okay, altså.” Citat Shila. …Måske du skulle fatte en hentydning, damelil.
 • Under Pandoras vedholder Anna og Malene, at de intet har gjort galt, og Rasmus er den store, stygge ulv, der har såret deres følelser. Jeg ved ikke, om jeg er blevet gammel, eller om selvindsigten virkelig har ramt et all time low i den her sæson.
 • Der skal uddeles titler, og det er en… interessant omgang. Nathja, som under Miss Paradise-konkurrencen bl.a. kaldte dansebjørnen for en truet dyreart, bliver fx udnævnt den klogeste. But why?? Rasmus får “mest udsatte”, hvilket, jeg virkelig håber, indebærer en kommende fordel.
 • Det afsløres, at Steven er verdenshistoriens dårligste danser… Med video-bevis. Edderbankeme sjovt!
 • De andre deltagere kører en joke på Nathja, hvor de gemmer sig, men Nathja kan overhovedet ikke se det sjove i det og massive, fuldstændig ligegyldige skænderier følger. Børn.
Torsdag:
 • Som følge af at blive udnævnt “mest udsatte” får Rasmus magten at måtte vælge et par, der ikke må stå sammen til aftenens parceremoni. Boo-yah! Karma, bitches! 
 • Rasmus vælger Anna og Nikolaj, hvilket efter noget omrokering fra den store gruppes side betyder, at Sandra kommer til at stå med Rasmus, Nikolaj og den store beslutning… Hvilket også gør beslutningen fuldstændig uudregnelig! 
 • Den lille gruppe tager røven på alle, Rasmus stiller sig bag Shila og er dermed sikker, og Steven er altså den, der stiller sig bag Sandra. Shila lader, som om hun ikke kender til planen – jeg kan ikke helt lure hvorfor. De sure kællinger er dobbelt sure, da de havde regnet med et Rasmus-exit.
 • Sandra vælger Steven som sin partner – hun har tilsyneladende været med på planen hele tiden. Happy happy, joy joy! Se dét er godt Paradise-spil!

Kommentarer (14)

 • Jeg undrede mig også en del over, hvorfor det skulle holdes hemmeligt, at Shila kendte til planen. Det får jo bare Rasmus og Steven til at fremstå endnu værre?! Men måske var det dét, der kunne gøre, at hun også følte sig som en del af planen 😉

 • Jeg er nu helt med på at Shila og Sandra lod som om de ikke kendte til planen. De står jo i et meget bedre lys nu, og virker som naive piger der er blevet snydt og stadig ikke fatter spillet. Det har jo aldrig været en hemmelighed at Steven og Rasmus vidste hvad spillet gik ud på, og da de var de mest hadede personer derinde alligevel, kunne det være ligemeget at de blev sat i et endnu dårligere lys. Nu virker Shila og Sandra som lette at manipulere (som de jo også er, men altså), og Anna-Malene lejren tror de stadig kan stole på dem.

  .. Og så er det nu, jeg synes det er en smule pinligt at det er så tydeligt at jeg virkelig har tænkt over dette afsnit af Paradise. Faktisk har jeg virkelig været engageret denne uge. Jeg har faktisk været oprigtigt rasende over nogle af de ting jeg så. Nu ved jeg så ikke om jeg tør se det i næste uge, for jeg går tydeligvis for meget op i det.

  Nevermind.

 • jeg synes det er pinligt at Shila render rundt efter Steven for at få sex … big time pinligt !!! og jeg håber Anna snart skal ud !!

 • Jeg var flere gange i løbet af ugen ved at eksplodere over Anna og Malenes (Især Annas) opførsel overfor Rasmus! Det kan godt være at man er sur og ung, men at begå psykisk terror på et andet menneske i så lang tid, uden at der bliver gjort noget ved det er jo for sindsygt! Jeg kunne godt lide Stolle i starten, men synes simpelthen at han næsten er lige så ynkelig som Malene og Anna. Folk er forfærdelige hvis de lyver mod dem, men stadig at lege veninde med Camilla da hun skal hjem er der intet galt i? Jeg brækker mig. Genialt indlæg forresten Miriam, du er sladder dronningen <3

 • Mjaeh, jeg ville godt nok have svært ved ikke at pege fingre af den store gruppe efter den ceremoni. De trænger til det!

 • Hver sæson er anderledes, men jeg kunne også godt bruge noget mere spil i stedet for, at de kører på det personlige drama altid.

Der er lukket for kommentarer.