Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Hej fra sengen

[vimeo 60568092 w=800 h=550]

Ugh, jeg forstår ikke, hvorfor det altid skal være så svært at video-blogge. Så er lyden forsinket, så mangler billedet, så stopper den halvvejs inde… Nu skulle den være der. Lillebitte indblik i mine meget kedelige sygedage, som skulle være postet for et par dage siden, men altså først ville samarbejde nu.

Og ja, jeg kalder Frank “skat”. Og mange andre pinlige ting, i øvrigt. 😉

Kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.