Nyt blognavn pt. 2

Det eneste, der tilsyneladende er konsensus om ovre i kommentarfeltet til indlægget om bloggens navn, er, at I vil have mere Frank. Og at bloggens nye kategori skal være Personal. Det skulle ikke være så svært at efterleve.

Men bloggens nye navn er stadig oppe i luften. Efter nogen overvejelse har jeg besluttet at droppe Miriams Brok som valgmulighed. Selvom både I og jeg er glad for brokkeindlæggene, så var der flere, der påpegede, at det navn har meget negative konotationer. Jeg stræber efter at brokke mig med humor og et glimt i øjet, og med dette navn vil jeg af potentielt nye læsere nemt blive smidt i boks med Bitterfissen Bethany og andre nederenheder, og det vil jeg helst være fri for.

Jeg har derfor nu lavet en afstemning (som I finder ude til højre af siden), så det er let lige at smide sin mening – også hvis man ikke har lyst til at kommentere. Jeg vil dog selvfølgelig elske en uddybende forklaring af jeres valg i kommentarfeltet her, hvis I orker. 🙂

 • Miriams Blok. (Personlig favorit.) Jeg kan stadig godt lide ordspillet mellem blog og blok og hele idéen med, at en blok kan rumme alskens forskellige ting. Flere pointerer, at man måske kunne tro, jeg havde stavet det forkert, men er folk virkelig så dumme? Og ville det ikke bare kræve et lynhurtigt kig på bloggens indhold for at kunne konkludere, at min intelligens er højere end som sådan?
 • Miriams. Dette var et forslag i kommentarfeltet sidst, og det fik opbakning af flere læsere. Det er åbent og simpelt, og jeg tror umiddelbart også, mit navn er specielt nok til at kunne bære det. (Tak, forældre.)
 • Miriam Jones. Shout-out til Bridget, selvfølgelig, og samtidig en konstant reminder om den type blog, jeg ønsker at have. Masser af humor og et menneske, man kan forholde sig til.
Ved både mulighed et og tre ville jeg på den nye side have en fane med en introduktion til bloggen, der samtidig forklarede filosofien bag navnet, så nye læsere ikke var helt tabt bag en vogn.
Bring on the opinions! The more, the merrier!  🙂

Kommentarer (16)

 • Jeg synes, Miriams er det bedste. For som du selv skriver, så har du et navn, der i sig selv er specielt nok til ikke at behøve andre ord. Desuden synes jeg, det er så fint og simpelt. Og som bonus er det ret let at huske 🙂

 • Mirams Blok har hele tiden været min favorit. Jeg synes det passer så fint. Smukt og enkelt, og beskrivende for hvad du og din blog repræsenterer. – og så passer det jo godt til din forkærlighed for sprognørderi.

  Jeg synes at Miriams er en kende uoriginalt – og det er du ikke! Miriam Jones synes jeg kræver en forklaring, og så er det måske ærgerligt at binde sig til Bridget, hvis du en dag finder på noget andet?

 • Jeg synes Miriams er bedst! Ideen med Miriams Blok er god og jeg kan som sådan også godt lide det… Men der er bare et eller andet, der ikke helt passer for mig mht. det navn. Jeg ved det ikke. Ville ikke hade det, hvis du ændrede navnet til det, men vil langt hellere se navnet blive ændret til Miriams. Simpelt, men sigende.
  Ideen med Miriam Jones er god, men synes du binder dig lidt for meget til Bridget med det – selvom jeg elsker Bridget Jones-indlæggene, så indholder din blog jo også MEGET andet end det – den indholder DIG og det synes jeg navnet 'Miriams' får frem!

 • Okay, jeg fik lige et indfald (anfald..)!! Hvad med 'Frankly Miriam' ?? Det er godt (..GENIALT!), fordi du jo altid er ærlig, både på det personlige plan, men du siger også din mening om ting (sko fx), mennesker og hændelser – nogle gange er det brok, andre ikke, men ihvertfald er det altid ærligt. Det er især derfor jeg læser din blog 🙂
  Og ja, så er der jo også det åbenlyse (synes jeg selv) ordspil i forhold til den 'über-skønne Franke-misse-musen', som jeg også gerne så meget mere af herinde….:)
  Jeg ka' li' det!!
  Ellers synes jeg Miriams, selvom jeg må indrømme, at det jo blegner helt vildt i forhold til mit forslag.. 😉

 • Miriams blok er også min favorit, men samtidig lidt uheldigt at vælge et navn, hvis alle mine læsere hader det. Ser dog heldigvis ikke sådan ud. 🙂

 • Det er pissekreativt tænkt! Bortset fra at det ikke er grammatisk korrekt, og det funker jo ikke helt for mig. 😉 Frank og frankly er jo ikke helt samme ord… Og så er der også det der med, at Frank er lidt oppe i årene, og jeg tror sgu, det ville gøre for naller på mig, hvis han gik hen og døde, og jeg blev mindet om ham dagligt på bloggen. 🙁

 • Ja okay, det kan jeg selvfølgelig godt se.. Hm.. Så vil jeg gerne foreslå “Über-grammar-Nazi-mit-eine-kjærlighet-für-Schuuuen-und-kleine-Missekatzen-die-Frank-heissen-men-også-andre-ting..-Blok”.. Det er da et kompromis der vil noget? Nå, ikke? Jamen så er jeg på 'Miriam'. Held og lykke med det 🙂

 • Jeg kan se din pointe med at strege Miriams brok. Så derfor er jeg nu mest på Miriams blok. Det passer rigtig godt på din personlighed og det din blog omhandler. 🙂 Miriams synes jeg også bare er lidt for kedeligt, i forhold til hvor ikke kedelig du er. 😀

 • Hm, nu skriver du det med “Miriams blok” og om folk er så dumme. Jeg må nok sige, at jeg er stødt på mange, der konsekvent staver (og tror, det er korrekt) “blog” b-l-o-k, så ja, for mig vil det helt bestemt først ligne en blog, hvor ejeren ikke kan stave. Jeg får knopper. :o)

  Hvad så med “Miriams notat-blog”? Just for the fun if it? Der får man også ordspillet, men på en lidt mere “bevidst” måde – synes jeg. Og man får også antydet, at det er en blog, der kan anvendes til alle former for notater og skriverier, ligesom man bruger en blok – synes jeg. :o)

 • You really maκe it seem so еasу with your presentation but I finԁ thіs topic to
  be actuallу something that I think ӏ would neνеr
  undеrstand. It ѕeemѕ tοo comрlicated and extremely broad for me.
  I'm looking forward for your next post, I'll try to get the hang of іt!

  Here is my blog nummerupplysningen

Der er lukket for kommentarer.