Slut, prut, finale.

Jeg er så træt. Jeg er så pissetræt af at være ked af det. Af at være skuffet. Af at være vred. Mennesker er til tider nogle rigtige røve, og det lader de gå ud over andre mennesker. Men nu vil jeg ikke lade det gå ud over mig mere. Jeg skruer hermed ned for forventningerne og op for det åbne sind.

På med ja-hatten og slut med tunge, hjerteskærende indlæg. Tilbage til det, der er essensen af bloggen og af mig: At være fuld og pinlig, brokke mig over alt og intet, spamme lidt for hårdt med Frank og så noget med en masse sko og andre overdådige køb. Det bliver godt, jeg kan mærke det.

Nu går jeg i karbad med et glas rødvin. Fordi jeg kan.

I’m back, bitches!

 
(Der troede I nok lige, jeg ville lukke bloggen, hva’? Fnis.)

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.