Skal, skal ikke? Hjælp!

Som flere af jer ofte er så rare at kommentere på, så er jeg så heldig at være velsignet fra naturens side med forholdsvis lange, naturligt bukkede (det kommer nok fra krøllerne) øjenvipper. Til gengæld er de temmelig lyse, så hvis jeg skal have noget som helst ud af dem, så skal der mascara til.

Nu er jeg imidlertid inde i en tid, hvor jeg er ret træt af hele bøvlet med mascara, (og jeg savner at kunne gnide mig i øjnene!) så jeg overvejer kraftigt at få mine vipper farvet, så det er mere tilforladeligt at gå mascaraløs. Og her vil jeg så gerne prøve at trække lidt på jeres erfaringer, hvis I altså har nogen… Er det generelt en god/dårlig idé at farve vipper? Fungerer det med de der hjemmefarvnings-kits, eller skal man tage til frisøren? Hvor længe holder sådan en farvning, og er den pengene værd? Alle inputs modtages med masser af møsser!

Kommentarer (7)

 • Du har virkelig flotte øjne og lækre lange vipper, og kan sagtens forstå du overvejer at få dem farvet, nu hvor du synes du bøvler med mascaren. Jeg har dog aldrig selv fået farvet vipper, men har heller ikke hørt noget dårligt om det, så jeg er nok desværre ikke nogen hjælp, men glæder mig til at høre hvad du bestemmer dig til 🙂

  – Maria

 • Jeg fik det gjort hos frisøren, men var ikke vanvittigt begejstret. De blev mørke, men jeg syntes ikke, det gjorde den store forskel. Nu bruger jeg også rigtig meget mascara, og det er ikke noget naturligt look jeg er ude i, så det var jo klart noget andet. Men jeg synes sagtens, du kan prøve det af – det er altså også fordi jeg er vant til noget helt andet end det jeg fik ud af det der.

 • Så vil jeg da lige melde mig på banen 😉
  Jeg har en del erfaring med at farve øjenvipper – både med hjemmefarvningskit og hvor jeg har fået det gjort hos frisøren. Fælles for begge dele er, at det selvfølgelig ikke giver helt så meget som mascara – men tilgengæld giver det farve og et flot naturligt look samt mere kant til ansigtet. (ligesom mascara eller øvrig make up, men det definerer dem ikke som på dit ovenstående billede) Og det er nok til, at jeg ikke behøver tage mascara på hver dag, uden at jeg ligner én, som lige er stået op. Jeg har med andre ord kun gode erfaringer med begge dele. (og ingen “bivirkninger”/problemer)
  Farvning af vipper kan nogenlunde sidestilles med farvning af øvrigt hår – farven forsvinder lidt efter lidt, men mit holder ca. en måned til to.

  Jeg håber, at du kunne bruge svarene til noget – og så er der da ikke andet for, end at springe ud i det! 😉

 • Det kan helt sikkert anbefales begge dele, jeg har farvet både bryn og vipper i mange år og gjort det både selv og hos frisører/kosmetologer. Som de andre siger giver det selvfølgelig ikke det samme som mascara men giver et fint naturligt look og gør at man får noget mere farve i ansigtet, det gør det faktisk også lettere at lægge mascara pænt da man ikke skal tænke over at få dækket de lyse hår. Jeg vil nok anbefale dig at gå til en kosmetolog og få det gjort, de er meget dygtigere end frisørerne og er bedre til at undgå at putte farven i øjnene på en (det kan gøre rimelig nas) man kan også godt gøre det selv derhjemme, men det er lidt omstændigt og besværligt fordi man ikke kan have øjnene åbne samtidig hvis det skal dække ordentligt og derfor bliver nødt til at tage et øje ad gangen. Men det kan helt sikkert anbefales

 • Nu har jeg ikke prøvet hjemmefarvningen (er noget så rædselslagen for at få det i øjnene…), men jeg har prøvet det flere gange hos kosmetologer/frisører. Og jeg har altid været begejstret for ikke at ligne en død uden makeup… Til gengæld tager jeg alligevel mascara på, når jeg skal ud af døren – det har formentlig noget at gøre med, at mine vipper er korte og ikke særligt fyldige, så selvom en farvning er et hit, er den ikke helt tilstrækkelig til at gå makeup-løs… Der er du noget anderledes stillet, tror jeg! Give it a go!

 • Jeg har fået det gjort flere gange hos almindelige frisører, og en enkelt gang på frisørskolen. Jeg vil klart anbefale dig at få det gjort på frisørskolen – det er easy peasy, og hos almindelige frisører sætter de alligevel deres elever til det, så er jo hip som hap. Jeg har fået farvet vipper (og bryn) til 50 kr på frisørskolen på Vesterbrogade. Det holdt 3 ugers tid, men til de penge er det godt givet ud, synes jeg!

Der er lukket for kommentarer.