Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Monday Shoes #48

Ja ja, det er tirsdag, men for os, der har ferie, er alle dage de samme. Og så var jeg simpelthen nødt til at dele dette fund med jer, for nu er I måske nogle af dem, der forstår min skosmag bedst, og jeg forstår ikke mig selv lige nu:

Jeg er helt vild med de her sko. Ikke i den forstand at jeg ville købe dem (fra Alain Quilici X David Koma til $1100!), men i den forstand at jeg ville elske at se dem i en edgy billedeserie i Vogue eller spadsere ned ad catwalken i Paris. Elske det. Og alligevel skriger alt i mig, at jeg bør hade dem som pesten… Jeg mener, hælen er en motherfucking hund! Så hvorfor hader jeg dem ikke??

Comments (8)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.