Fuck kransekage!

Klokken 00.00 var der lyserøde bobler, og efter en passende tid med fyrværkerikig (seriøst, man fatter slet ikke, hvor pænt fyrværkeri faktisk er, før man kigger på det ædru fra sine forældres balkon,) fandt jeg nytårskagen frem. Traditionelt er det jo kransekage, men det siger mig ikke en fløjtende fis (hey, lad os komme dej i den her marcipan, så den bliver tør og træls!), så jeg benyttede i stedet lejligheden til at indtage årets første fastelavnsbolle. Yeeesss. Jeg er ren klasse.

I dag er det så den første nytårsdag i Miriams minde (det var sådan en omskrevet version af udtrykket “mands minde” – jeg omtaler generelt ikke mig selv i tredjeperson), hvor der ikke er en eneste tømmermand i sigte, og det er intet mindre end vidunderligt. Mission Drop Nytårshypen var en bragende succes, hvis jeg selv skal sige det, og det er meget sandsynligt, det ikke er sidste gang, jeg tilbringer den 31 på sofaen…!

Har I det skidt? Jeg har masser af overskud til medynk, hvis der er behov for det. 😉

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.