"Kunne du selv finde på at være med?"
   

16 kommentarer

 • Lilje

  Det med tilbudsmærkerne er genialt!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke R

  Til dig der får at vide at du ser gravid ud, du er ikke alene. Det er lidt et handicap når man er jobsøgende. Når jeg nu ikke kunne få gang i karrieren valgte jeg så at blive gravid og få barnet på det tidspunkt vi havde planlagt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe den med den fælles aftale om at bruge hinanden, hvis der er noget man ikke gider er KONGE! Den bruger min kæreste også – specielt overfor drengene. Jeg har det SÅ fint med det 😘 Thats my boy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Naziuniformen er vistnok designet af Hugo Boss… så det er vist mere et spørgsmål om god stil end hang til Holocaust 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig med næsen, det mandlige køn kan tit bære en lidt off næse, bedre end piger. Så der er håb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ellie

   Det er egentlig sjovt at du, ligesom jeg, bare går ud fra, at det er en kvinde, der har skrevet næse-hemmeligheden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahha ja det har jeg da egentlig ik tænkt over. Men jeg går nok bare ud fra at langt størstedelen af dem der læser blogs normalt er af hunkøn og dermed er der også flest af hunkøn der sender hemmeligheder ind, men du har selvfølgelig ret. Men jeg tænker også at mænd er mindre forfængelige og det er lidt derfor måske vi går ud fra det er en dame 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Jeg er selv fan af ss-uniformen
  Den er pivfræk og autoritær.
  Jeg er medlem af alternativet og alt andet end racist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • susanne

   Jeg var og er stadig i smug SÅ vild med Ralph Fiennes i “Schindlers liste”

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kys ham!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Hold kæft en god omgang! Hurra! Jeg er glad 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jaa, hemmeligheder!
  Helt uapropos kunne det være sjovt hvis du (jf indlægget om din mulige deltagelse i GVFB) skrev et indlæg om hvilke realityprogrammer du kunne/ville være med i og hvordan du tror, at det ville være/du ville agere

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Kunne du selv finde på at være med?"