Shhh... #160

Tinder-samtaler #4

giphyAdvarsel: Jævnt meget klamhed nedenfor!

Ham: “Synes du 13 cm er småt?”
Mig: (Ingen respons)
Ham: “Må jeg ikke slikke dig ren efter en med en stor pik, søde?”
Mig: (Ingen respons)
Ham: “Øv… :)”

…Og så tror jeg bare, vi lader den ligge der.

   

24 kommentarer

 • Uintelligent

  Starter vedkommendes navn tilfældigvis med R? Tror også jeg er stødt på vedkommende :-S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Jeg sys da nu han fik et meget korrekt svar ved og med stilheden ☺ og at han stadig fortsætter sin envejs samtale efter tavsheden syntes jeg beviser meget godt at han er desperat som i meget desperat. Men i min verden kalder man hverken en kvinde So, kælling, bitch Osv, det er respektløs. Eller er jeg bare den eneste der har det sådanne med skældsord 😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sirka

  Er det bare mig, der bliver vildt overrasket over at han kun slutter af med ‘øv’, og ikke går i ‘fuck dig, din so’-selvsving. Måske jeg har læst for meget Bye felipe, men har næsten lyst til at give ham point for at være LIDT mindre svin end de andre svin x)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chatrine

  Gad vide om der er nogen det virker på? Hvor har de det fra? Der må jo være en mand et sted som det er lykkedes for med sådan en replik. Jeg undre mig virkelig! Og synes selvfølgelig at det er virkelig usmageligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, har det helt ligesom dig. Synes også det er ultraklamt at blive kaldt “søde” af folk, der (tydeligvis) ikke kender mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lovisen

  Bliver endnu en gang bekræftet i, at jeg er glad for at jeg elsker at være single, og ikke ønsker at date… shit det er et tarveligt udvalg af mandfolk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie mitzie

   Jeg har kun mødt søde mænd på Tinder. Har aldrig fået klamme beskeder som denne, kun søde date invitationer. Så ikke alle mænd er slemme 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   De gode er der… Man skal bare lige lede lidt. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  At kalde nogen søde i samme sætning, er bare så forstyrrende. Sådan lidt jeg er sej/må jeg ikke nok, på engang og det er bare ækelt! Altså hele beskeden er sådan set ækel, men folk der misbruger søde, smukke osv på tinder provokerer mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Haha. Den første med de 13 cm har jeg også fået, anden besked lød “vil du sparke mig i nosserne med høje hæle?”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Nej nej nej – bare NEJ!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hahahahha, ham tror jeg også jeg har mødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shhh... #160