Kommentarer (13)

  • Jeg har haft den samme bh på i to måneder uden at vaske den. Er gravid, og det er den eneste jeg kan holde ud at ha på.
    Og jeg nyser af alt med pebermynte i. Det giver ingen mening!

  • Man ved man er mor, når man står end tåre i øjnene og klapper i sine små hænder, når ens søn på 3 år endeligt har lavet stort på toilettet. Omg… tænger til at komme ud ..😉

  • Til dig der er bange for at vise din hud uden makeup: Tal med din læge, eller henvend dig til en dermatolog eller lignende. Jeg er sikker på at de vil kunne hjælpe dig. Med den rigtig hudpleje kan du helt sikkert få ‘flot’ hud <3

  • Til dig med den ufrivillige abort: folk, også kærester, kommer med de værste kommentarer i den situation… jeg har selv prøvet det tre gange og har hørt mange ufølsomme bemærkninger i den sammenhæng. Jeg føler så meget med dig ❤

Der er lukket for kommentarer.