Delleskjulere #4 + 20% off hos Boozt!

Jeg er jo Bridget Jones #248

hjkl

1. Det var lidt, som om al den snak om, at jeg ikke havde lyst til at date, gav mig lyst til at date, og da der så kom en mail med en gratis prøveperiode til Elitedaters, slog jeg til!

2. …Jeg har fået ét brev indtil videre. Jeg er tydeligvis ikke Elitedaters-materiale.

3. Men hvordan kan man også kalde sig selv elite-nogetsomhelst, når man får en vabel af at lave hokkaido-fritter?

4. Havde ellers faktisk lige øjnet chancen for at snuppe mig en revisor, så jeg slipper for at skulle sætte mig yderligere ind i skatte- og momsregler i forbindelse med bloggen. Jeg kan ord. Jeg kan ikke tal.

5. Uh! Der kom lige et datingbrev mere! …Fra en mand på 50, der vil vide, om Frank er opkaldt efter Sinatra. Det er han ikke.

6. I går kunne jeg ikke sove, og brugte derfor en god time på at overveje, hvordan mon pandaer ville se ud uden det sorte rundt om øjnene. Og så kom jeg i tanke om, at jeg lever i 2016 og googlede det.

7. …Det viste sig i øvrigt også at være en fremragende forklaring på, hvorfor jeg går med makeup.

8. Jeg havde en drøm, hvor jeg var kærester med en mand fra min fortid. (I know, der går virkelig meget mænd i den for tiden!) I virkeligheden er han noget af en røv, men i drømmen var han så sød, at jeg tog mig selv i at Facebook-stalke ham, da jeg vågnede. Wtf, underbevidsthed?!

9. Klokken nærmer sig 19, og jeg er iført en oversize t-shirt, hyggesokker og intet andet. Jeg kunne selvfølgelig undskylde det med, at det er søndag, men sandheden er, at det lige så godt kunne være enhver anden dag. Jeg tror, det er meget godt, at jeg snart får mig en kontorplads.

10. Der er tre måneder til jul, og jeg glæder mig allerede. Meget.

   

13 kommentarer

 • Mette Marie Lei Lange

  Kontorplads?? Får du snart en kontorplads?? GØR DU???
  Der står “at”! Ikke “hvis”!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Jeg var overbevist da jeg læste den sætning, at pladsen Ville være hos dig (mette marie).
   Det er den så ikke eller også er det virkelig godt bygget op. SÅ glæder mig til fortsættelsen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Stine, det er skam hos Mette Marie. MM er bare begejstret, fordi jeg i princippet (af økonomiske årsager) endnu ikke har lagt mig officielt fast på den plads der, men i indlægget giver jeg udtryk for, at beslutningen er truffet. Det er den også næsten. 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er ikke den eneste der glæder sig til jul, kan jeg trøste dig med. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kontorplads?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Pandaer ser jo vildt asiatiske ud, når de ikke er sorte rundt om øjnene haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg er mærkeligt nok ikke særligt god til at grine. Ikke højt i hvert fald. Men har lige siddet og grinet højt af nr 5, 6, 7 og billederne. Tak for dagens grin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AnneLotte

  Allerede én. Jeg fik ikke nogen de første tre dage

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delleskjulere #4 + 20% off hos Boozt!