WTF: Stupide mandecitater #2

Best of Sale!

cfghiopåpk

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9, nummer 10, nummer 11, nummer 12, nummer 13, nummer 14.

Reklame

…Eller i hvert fald mit bud på best of det sale, jeg har orket at gennemtrawle indtil videre. Shit, der er så meget udsalg. Shit. Jeg er et svagt menneske uden fast indkomst. Det er en dårlig kombi.

Dette er i øvrigt (duh!) et affiliateindlæg, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af mine links og køber noget, så får jeg kommission af det samlede salg. Typisk mellem 5-15%. Man behøver ikke købe noget af det viste tøj, og man kan også bare klikke sig ind på forsiden til fx Asos, Boozt, Zalando eller Bestseller. Man kan altid finde links til mine samarbejdspartnere her. Stor tak til de af jer, der bakker op om bloggen via mine affiliatelinks. Jeg bliver nok aldrig rig af at blogge, men med jeres hjælp kan det måske alligevel lykkes mig at betale regningerne. I låve you.

   

6 kommentarer

 • Michelle

  Synes du skal linke flere plussize kjoler, købte den sidste og det var et totalt hit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så glad for at der er kommet den der støt bloggen side. Du er en af mine absolutte favorit bloggere, så det er rart at man ikke længere skal lede efter dine links. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miriamsblok

   Tak Natasha! Jeg er så glad for, at I gider bruge den. Det er simpelthen uvurderligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Så får man jo også lige en undskyldning for at shoppe. “Jamen, det er for Miriams skyld….”

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF: Stupide mandecitater #2