WTF: Stupide mandecitater #2

pattern

Som lovet tager vi lige en omgang mere af de guldkorn, I har fået serveret af det andet køn, før vi bevæger os over i et nyt emne. Hvis I har en genial idé til næste indsendelsestema, så byd endelig ind!

 • (På anden date:) “Du behøver forhåbentlig ikke bruge briller hele tiden?”
 • “Dine bryster er så dejlige at røre ved. Lidt ligesom de der stressbolde.”
 • “Er det alle kjoler, der ikke klæder dig?”
 • “Det er godt, at du ikke er sådan en mager dame. Jeg kan bedst li’, hvis der er lidt at holde i.” (Han – malersvend, mig – malermester, situation – jobsamtale.)
 • “Jeg gider ikke høre om andre menneskers fremtidsdrømme. Man spørger da kun ind til det for at kunne snakke om sine egne.”
 • “Du ligner en, der er værd at avle på.”
 • “Jeg har mødt en rigtig sød pige. Vil du med mig på date i morgen, så tiden kommer til at gå hurtigere for mig, inden jeg skal ses med hende den anden?”
 • “Please?” (Da det gik op for ham, at ingen af os havde et kondom.)
 • “Er det ikke svært, at være den grimmeste af veninderne når I går i byen?”
 • “Synes godt om” (Efter sex.)
 • “Det vil jo ALTID være en milliard gange flottere at være alt for tyk, end alt for tynd – No offence, ik’.”
 • Da han talte i tlf. med sin ven og beskrev sin nye kæreste (mig), mens jeg lå ved siden af: “Ja hun er nok en 7’er på den hårde skala.” (13-skalaen)
 • Da jeg havde taget pushup-bh på og viste ham min kavalergang: “Det kan dine små bryster slet ikke det der, så det skal du ikke forsøge med.”
 • “Jeg plejer ellers at være virkelig kræsen med piger. Men med dig, der er det ligesom noget andet.”
 • “Du kysser som en, der hedder Jørgen”
 • “Jeg kan godt lide din kød-musling.”
 • “Er du ikke bare lige ved at komme, hver gang du sætter en tampon op?”
 • “Jeg forstår ikke, hvad piger ser i fyre, der spille guitar… Ja, selv spiller jeg jo tværfløjte!”
 • “Kan du ikke lige sætte et par sting mere?” (Da jeg sad og syede hans kæreste sammen efter deres søns fødsel. Fik lyst til at pande ham én med jordemodertasken.)

Kommentarer (16)

 • Nej nej nej! I can’t even!!!! Jeg vil gerne have en omgang med ting man har fået at vide som gravid – også selvom man ikke var gravid(!) (Jeg er mopset, fordi der lige er en, der har spurgt mig, om jeg venter mig igen. Der er kun is og chokolade i den mave lige nu!!!!)

  • Du kan få en fra mig :”Du venter en pige denne gang? Det bliver nok en rigtig hystade!” Sagt af moderen til en dreng som overfalder de andre til træning og netop har bidt min søn.

 • Haha, den med stingene er en kendt ( men upassende) vittighed. Gætter på, at han har en strålende dad-joke karriere foran sig med den opstart

 • Okay Miriam, du nailede virkelig den navngivning der. Min tanke hele vejen igennem: What. The. Fuck?! Tænk sig at nogen virkelig har sagt alle de der ting – er virkelig glad for at min kæreste i det mindste spillede forarget, da jeg læste listen højt for ham, hahaha! 😀

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Hey Miriam, jeg er lige blevet katteejer. Kan du ikke give indput med hensyn til kattegrus? Efter en dag er jeg ved at besvimme af duften Dx er seriøst værre end en mands Dx

  • Extreme Classic med lavendelduft. Super klumpende, så du ikke skal skifte hele kassen en gang om ugen, kun fjerne klumper dagligt. Leveres lige til døren af fx zooplus.dk eller zooplus.de – eller købes hos din lokale dyrehandel.

  • Jeg ville for Guds skyld holde mig fra alt med duft. For filan, sådan noget kattegrus kan stinke – og det FØR katten har været i det! Herhjemme sværger vi til den der hedder ‘hvid klumpende’ fra Fakta. Det er en lysegul pose med et billede af Franks fortabte bror på. Den er duftfri og lugtforebyggende og har altid tjent os godt. 🙂
   Og tillykke med den lille ny! 😀

  • Jeg føler lidt at jeg har revolutioneret mine forældres bryggers ved at introducere dem for plastic-grus. Det er lyseblåt og aaaaaaamaaaazing! Det tager ALLE lugtgener og så er det også lidt pænt. Altså på skalaen over hvor pænt kattegrus kan være. Jeg mener også man kan købe det i Fakta, faktisk..

 • Åhhh hvor har jeg åbenbart været usandsynligt heldig med de mænd, jeg har mødt igennem mit liv!!! WTF!

 • Kender en jordemoder, der på sidstnævnte bemærkning, replicerede: “Er din pik da så lille?”

 • Puh… Jeg glæder mig, til der kommer et nyt emne.
  Efter at have læst de første to, er mit nye mantra blevet “Jeg kan ikke være lesbisk, hvis jeg ikke tænder på kvinder”.

Der er lukket for kommentarer.