Paradise Recap - Uge 13

Må jeg præsentere…

…Min højre underarm! Klammo, no? Den er endda væsentligt værre i virkeligheden, men det er ikke just nemt at holde sådan en mofo af et spejlreflekskamera med venstre hånd – og samtidig forsøge at ramme tag-billede-knappen! (Det hedder det helt bestemt ikke. Udløseren? Jeg fortjener ikke at være spejlrefleksejer.)

Jeg er ikke altid helt stærk i motorik, og i går røg jeg pludselig på røven… Eller, på armen. Den er nu blå og gul og rød og lilla og hævet til dobbelt størrelse. Hvilket, indrømmet, er svært at se, når man ikke kan sammenligne med den anden, men jeg kan altså ikke tage billeder med næsen. Man kan fornemme situationen ved håndleddet, hvor jeg jo tilnærmelsesvis har elastikker, sådan baby-style. tyk er jeg altså sædvanligvis ikke…

Det værste er, at jeg har smadret den der muskel, der går ud til hånden, så hver gang jeg forsøger at bevæge den, er der ti spyd, der spidder mig op til albuen. Jeg er altså essentielt venstrehåndet, og jeg er herredårlig til at være venstrehåndet! Jeg kan ikke bruge min telefon, købe ind eller åbne en flaske medlidenhedsrødvin… For ikke at tale om at det har taget mig en halv time at skrive dette indlæg. Jeg er lige som min mor med en pegefinger svævende hen over tastaturet, mens jeg mumler: “P… P… P… Hvor er P?”

   

8 kommentarer

 • Jeg har EN gang spillet paintball. Jeg blev skudt i baghovedet af en fra mit eget hold og gik derfra med en massiv bule og gult hår…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det gør også naller af Pommern til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps, men det har også auto-zoom, så close-up billeder bliver helt automatisk slørede…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hævelsen er faldet i dag, og det er kun ovenpå armen, det gør ondt, så jeg tror det går. Men jeg takker for bekymringen, sygeplejerske Anonym. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh din stakkel. Jeg er også fyldt med blå mærker og hævelser, men det beder man selv om, når man spiller paintball. Jeg er med anonym nummer 1, hvis det ikke er bedre imorgen, må du hellere tage et smut på skadestuen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg får ondt bare af at kigge på det. Av

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dit spejlreflekskamera må da have selvudløser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  En tur på skadestuen med dig – der kan være brud. Man fornemmer ikke at jeg er sygeplejerske in spe, vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Recap - Uge 13