Paradise Recap - Uge 11

Før min vågnetid

Det forekommer mig at være meget tidligt på dagen. Posten vækkede mig alt for morgenglad omkring kl. halv ni med en ny bagside til min smadrede iPhone. Den skulle have været her for omkring tre uger siden, og jeg ville helt ærligt hellere have, at den var kommet en anden dag. Der ligger nemlig en kongesnorkende pige i min seng, så videre søvn er ikke sandsynligt. Hun er på besøg fra det der Jylland, og i aften skal vi lege med alkohol og pigefnidder. Jeg skal bare lige vågne først…

Og husk så for pokker at købe ind i dag, folkens! Fakta bliver rippet på en halv time i helligdagene. Jeg advarer jer bare, så I ikke som jeg i torsdags kommer til at stå i en halvtom butik på jagt efter aftensmad med valget mellem kartofler og kartofler.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paradise Recap - Uge 11