Jeg er jo Bridget Jones #519

1. Skulle sende nogle videoer til godkendelse hos en kunde. Kom til at sende dem til Amnesty i stedet, fordi de var de sidste, der havde sendt mig en besked.

2. Jeg føler mig ret overbevist om, at jeg har forstrakt en tå. Langetåen, mere specifikt. Men hvordan dælen forstrækker man én tå og ikke også de andre?

3. Havde været i Netto for at købe ind, og da jeg var halvvejs hjemme, kom jeg i tanke om, at jeg havde glemt at købe dild. Kom faktisk forbi en Netto mere på vejen, men fordi jeg med mig havde en pose fuld af Netto-varer og ingen kvittering, turde jeg ikke gå ind i butikken, så i stedet gik jeg en omvej i Fakta.

4. (Ja, jeg ved godt, jeg bare kunne have givet et heads up til en medarbejder på vej ind, men jeg er et akavet menneske, der hellere ville være fri for den slags interaktion).

5. Er åbenbart så gammel nu, at jeg synes, det nærmede sig noget kriminelt, da jeg så nogle (unge, forstås) studenterpiger flashe en bil fra deres studentervogn. Også selvom jeg gjorde akkurat det samme, da jeg var ude at køre i studentervogn i sin tid.

6. Jeg har endelig fået købt nye sandaler. Uheldigvis er det sådan nogle, der skal gås til, så jeg er lige midlertidigt tilbage i mine gamle udtrådte, mens mine vabler heler.

7. Tøjvask er den huspligt, jeg hader allermest, og derfor forbander jeg også varmen lige pt, fordi jeg sveder som et svin om natten og skal vaske sengetøj meget oftere, end jeg plejer.

8. Jeg har fået nye kartofler til aftensmad noget nær hver dag de sidste to uger og kan ikke finde ud af, om det bare gør mig rigtig dansk, eller om jeg burde stræbe efter at variere min kost lidt mere

9. Var lige kommet ind i min opgang og ville tømme min postkasse, da jeg kiggede på nogle af mine naboers navne og konkluderede, at jeg godt nok havde fået mange nye naboer uden at opdage det. Viste sig, jeg var gået ind i naboopgangen.

10. Da jeg kom ind i den rigtige opgang og den rigtige lejlighed, ville jeg i bad, fordi jeg trængte, men så gik det op for mig, at der var en slags fest nede i min gård, og de der sandblæste ruder vi har på badeværelserne slører altså ikke så meget, som man kunne ønske, så for at værne om mit privatliv, endte jeg med at tage mig et bad, mens jeg sad lidt akavet på hug i mit badekar.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.