Jeg er jo Bridget Jones #511

1. Tjekkede min netbank. Der var væsentligt færre penge, end der burde være, og så fandt jeg en post, hvor der var trukket en skrækkeligt masse penge, som jeg i hvert fald ikke havde brugt. Der stod ikke navnet på butikken, men jeg var overbevist om, at så mange penge ville jeg aldrig bruge på et sted uden at kunne huske det. Aldrig! Var vitterligt sekunder fra at spærre mit kort og melde det, da jeg kom i tanke om min tur til frisøren…

2. Et af de faste tegn på det mildere vejr er, at ungerne i hele foreningen igen leger temmelig højlydt ude i gården, og det kræver lidt tilvænning for de barnefri ører, men forleden skrålede de “I østen stiger solen op” i lige knap en halv time, og det er sgu da dejligt, at den danske sangskat bliver holdt ved lige!

3. …Indtil en dreng slog sin lillesøster i hovedet med en plasticspand, og der nærmest udbrød et regulært masseslagsmål.

4. I denne uge er det gået op for mig, at der er tre nøgler i mit nøglebundt, som jeg har absolut ingen anelse om, hvad åbner.

5. Har vendt min topmadras om, fordi jeg har hørt, man skal gøre det engang imellem, så den forbliver jævn, men nu føles den helt forkert og bliver ved med at krølle nede i fodenden. Why you do this?

6. Havde en af de der dage, hvor jeg helt ærligt ikke havde lavet voldsomt meget, men det kom alligevel noget bag på mig, da skridttælleren på min telefon sagde 167 skridt. Kan man gå så lidt på en dag? Så gik det op for mig, at klokken var 00.45, så det var teknisk set dagen efter.

7. Jeg kan ikke lide dadler. Simpelthen ikke fordrage dem. Med mindre man putter bacon omkring og smider dem i ovnen, så spiser jeg tilsyneladende hele fadet.

8. Jeg forstår ikke jer, der kan finde ud af at samsove med jeres børn. Den anden dag skulle jeg op at tisse midt om natten og fik i min søvndrukkenhed skubbet Herbert direkte ned på gulvet. Han blev ret sur, og det kan man vel dårligt bebrejde ham.

9. Når man tager sig selv i at blive oprigtigt småfornærmet, fordi en veninde ikke kan lide den person, man har et heftigt crush på. Og den person i øvrigt er 100% fiktiv.

10. Kender I de der sange, man lærte, da man var barn og ikke sådan voldsomt god til engelsk, så den tekst, man synger, er måske ikke helt spot on? Well, det viser sig, at de ikke synger “Here comes the hotstepper – turn it up”, men derimod “Here comes the hotstepper – murderer”, så det er måske alligevel meget fint, at 9-årige Miriam ikke sang den helt rigtige tekst.

Kommentarer (22)

 • Min telefon har engang fortalt mig, at jeg skulle prøve at gå nogle flere skridt – havde opnået et imponerende nul skridt hele dagen, da telefonen bare havde ligget på natbordet – syntes ærlig talt det var lidt flabet 😅

  • Når jeg ikke har gået særlig mange skridt, trøster jeg altid mig selv med, at jeg jo ikke har min telefon på mig 24/7! 😀

 • 6. Fik min mand til at grine. Han har Parkinsons, da vi flyttede, var jeg lige blevet opereret i foden og kunne ikke komme op og ned af trapper, vi boede under taget på Østerbro. Jeg pakkede og brugte firedoblet så mange skridt. Vi havde skridttæller på håndleddet. Mennesker,med Parkinsons har ikke medbevægelser.

 • What,????? Jeg er 100 på at de synger ‘turn it up’ og nu tør jeg ikke Google af frygt får at finde ud af at du har ret. Hvad handler den sang mon egentlig om?

  • Gad vide, om der mon findes en censureret udgave, hvor de synger “turn it up”, siden det er det, vi alle har sunget?!

 • Jeg har også altid hørt det som “turn it up”!
  Men jeg har nok ikke så meget at skulle have sagt, taget i betragtning af at jeg altid har sunget “I’ll be yours på mandaaaag” i stedet for “I’ll be your commander” til Kelly Rowlands sang. Som i øvrigt har titlen “Commander”. Og udkom da jeg over 10 år efter jeg var begyndt at lære engelsk.

 • Kan det være, at vi alle er blevet snydt af den danske smølfeudgave, Sangsmølfen? Der synger de nemlig, ‘skru den op’? Smølfeudgaven var min introduktion til sangen, så det er helt klart derfor jeg har troet det, haha.

 • Jeg var nødt til at google teksten og lytte til sangen, og når man nu ved det, kan jeg godt høre murderer.
  Men vi er også ude i et tilfælde af dårlig/utydelig udtale 🤷
  Jeg er helt med dig på dadlerne – kan ikke fordrage dem og spiser dem aldrig frivilligt, med mindre der er bacon 😊

 • Når man samsover med børn, er det en selv, der bliver skubbet ud af sengen – oftest af børn, der ligger på tværs (små røvhuller) 🙂

Der er lukket for kommentarer.