Jeg er jo Bridget Jones #510

1. Den anden dag kom jeg gående helt almindeligt ned ad en gade, da jeg hørte nogen bag mig. Sådan ret tæt på på den der måde, hvor man tænker “så overhal da bare!”, men det gjorde personen ikke. Til sidst vendte jeg mig om for at se, hvem det var. Det var en due. Med tilsyneladende virkelig tunge trin.

2. Jeg har søgt en del på festpynt henover den sidste uges tid, hvilket betyder, at en bestemt shop har besluttet sig for, at jeg må være på jagt efter et kostume til sidste skoledag og nu voldspammer mig med annoncer for deres udvalg.

3. Lå i min seng og skulle hoste, men Herbert lå på min arm, så uden at tænke for meget fik jeg i stedet for at hoste i min arm hostet på ham. Har da sjældent set nogen se så fornærmet ud, men jeg kan vel sådan set ikke bebrejde ham.

4. Jeg sværger, jeg den anden dag hørte en mor kalde sin datter for ABBA, og hvad specielle navne angår, så er det altså den slags, jeg gerne vil bakke op om!

5. Når man kommer gående midt på en meget travl Købmagergade og bare kan mærke, man har trådt i noget klistret, men også synes, det er lidt kikset at stoppe op midt i det hele og inspicere sin sko, så man går lystigt videre med klistrede skridt.

6. Det er nu to uger siden, jeg skrev et Bridget-punkt, hvor jeg var småpanisk over at være ved at løbe tør for tandpasta, fordi jeg blev ved med at glemme at købe nyt. Der er stadig mere tilbage i den “tomme” tube. Den må være magisk eller noget, den er fuldstændig flad og har været det i dagevis.

7. Hvert år glemmer jeg, at mange supermarkeder lukker i påsken, og hvert år står jeg troligt og vifter med armene i et forsøg på at få åbnet den automatiske dør til den meget lukkede butik.

8. Endte med at gå i Fakta, som havde åbent, men hvor der også var en sindssygt irriterende mand, der blev ved med at fylde hele gangen med sig selv og sin kurv, der selvfølgelig skulle stå på tværs. Og han skulle have nærmest alt det samme som mig, så jeg blev ved med at støde ind i ham! Da jeg bagefter gik i Irma, var han det første jeg så, da jeg trådte ind ad døren, og jeg var lige ved at vende mig om og gå ud igen.

9. Hvorfor skal man altid tisse i sekundet, man har lagt neglelak på den sidste negl? Hvorfor?!

10. Jeg overvejede seriøst at sende gækkebreve til min søsters unger i år. Føler ligesom, det må være deres tur nu, efter jeg har taget tjansen de sidste 10 år. Så kom jeg i tanke om, at jeg er et voksent menneske med voksne penge og bare kan købe påskeæg til mig selv.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.