Jeg er jo Bridget Jones #509

1. Jeg har haft støvsuger i jævnt mange år efterhånden, og hver gang posen er ved at være fuld, og sugeevnen ikke er optimal, er min første tanke alligevel altid, om støvsugeren mon er gået i stykker.

2. I sidste uge skrev jeg om, at jeg blev ved med at glemme at købe tandpasta, og at jeg var faretruende tæt på at løbe tør. I denne uge huskede jeg rent faktisk at købe nyt, men der er stadig noget tilbage i den gamle tube. Jeg sværger på, at der på en eller anden måde er mere tandpasta i de sidste 5% af en tube end i de resterende 95%.

3. Bestilte mad på Wolt og klikkede troligt af, at jeg ville have kontaktfri levering, så jeg slap for menneskelig interaktion, så det siger sig selv, at jeg blev halvpanisk, da buddet faktisk ringede på min dør, da jeg lige var kommet ud af badet og var iført håndklæde og intet andet.

4. Det var i øvrigt også lige efter, jeg havde stået i badet og skrålet noget Mariah Carey, da jeg hørte min nabo trække ud i toilettet, og det gik op for mig, at de 100% har hørt mine mindre vellykkede forsøg på at ramme halvdelen af de toner, hun rammer.

5. Forleden læste jeg en bog, hvor hovedpersonen snakkede om, hvor uinteressant det er at høre om andre menneskers drømme, og det gik op for mig, at jeg egentlig var ret enig. Så kom jeg i tanke om, hvor tit jeg fortæller mennesker om mine drømme.

6. Når man laver mad og er super distræt og får smidt et helt æg i skraldespanden i stedet for bare skallen.

7. Fik en mail om, at en af mine adgangskoder havde været med i et datalæk, så jeg skyndte mig ind for at ændre den kun for at blive informeret om af siden, at jeg helt bestemt ikke havde en konto der. Har godt nok ikke brugt den side i mindst fem år, men stadig. Rude!

8. Der er en af mine skeer, der er faldet ned i sådan en lille revne mellem et bord og et skab i mit køkken, og jeg kan ikke rykke nogen af delene og heller ikke få skeen ud igen. Så nu bor den vel bare der.

9. Påsken slutter på mandag, og jeg kan mærke, jeg faktisk er lidt småmopset over, at de der virkelig gode lakridsmandler fra Curre først kommer i butikkerne igen til jul. Jeg har selvfølgelig købt et lille lager, men stadig! Buh!

10. For nogle dage siden smækkede jeg døren til min lejlighed og begyndte at gå ned ad trappen i opgangen kun for ud af øjenkrogen at spotte Herbert, der åbenbart havde sneget sig med ud. Sneaky type.

Kommentarer (10)

Der er lukket for kommentarer.