Favoritter for tiden

Tid til endnu en omgang ting, jeg har gået og elsket på det sidste!

Harry Potter Trivial Pursuit. Af åbenlyse årsager et temmelig nichet spil, der kræver den eller de helt rigtige spillemakkere, men min erfaring med HP-spil af den her type er, at de generelt er alt for nemme. Der er godt og blandet i spillet her fra helt basale spørgsmål til ekspert-niveau. Genial julegave til et potterhead i dit liv, i øvrigt.

Nilens Jord Mineral Foundation. Min sidste mineral foundation var en okay billig sag fra et af de store beautybrands, og det er ikke, fordi jeg var voldsomt utilfreds med den, mens jeg brugte den, men jeg havde alligevel en heftig wow-oplevelse, da jeg sammenlignede den direkte med den her fra Nilens Jord. Nogle gange hænger kvalitet og pris bare sammen.

Julestrømper. Behøver vist ikke yderligere forklaring. Jeg er vild med, hvordan grimt julemerch er blevet så meget allemandseje, at man nu kan købe julestrømper i steder som Netto for en slik. Har snart nok par til at kunne komme hele vejen frem til juleaften uden gengangere. De fylder selvfølgelig ad helvede til i skabet på alle årets andre måneder, men det er prisen værd!

Rodial Vit C Brightening Mask. Der er et småheftigt prismærke på den her, som der altid er fra produkter fra Rodial, og jeg ved ikke, om jeg havde investeret i den, hvis jeg ikke havde fundet den til en aldeles overkommelig pris i T.K. Maxx i Dublin, men jeg er altså gået hen og blevet rigtig glad for den. Den giver liv til min små-triste vinterhud og er som bonus rigtig drøj i brug, så på den front får man heldigvis meget for pengene. Lige pt kommer den på ca. en gang om ugen, og andre favoritter er på den bekostning rykket lidt bag i køen.

Louisiana Cajun Seasoning. Da jeg sidste gang var på USA-messe, havde jeg sammen med Britta fra oplevUSA.dk en god, lang snak med en repræsentant fra New Orleans, og lige før vi gik videre til næste stand, stak han helt sneaky hånden ned i en pose gemt lidt ad vejen og forærede os hver sådan en her. Jeg bruger det primært på ovnkartofler, og det er freaking genialt! En tur på Google fortæller mig, at det her specifikke mærke er temmelig svært at opstøve herhjemme, men jeg ved, der findes cajun krydderi i de mere velassorterede supermarkeder, hvis nogen har lyst til at give det et skud.

Marabou med saltlakrids. Når jeg tænker saltlakrids, tænker jeg som regel noget i retningen af Piratos, så på den måde er det en lille smule falsk varebetegnelse, for vi er klart i den mildere ende her. Men det er stadig en fremragende kontrast til den søde mælkechokolade. Det, jeg elsker allermest, er imidlertid, at der ikke er tale om blød lakrids, som det som regel er med chokolade/lakrids-kombinationen, men mere lakridsknas, og det spiller på alle måneder helt fænomenalt! Da jeg anmeldte den på Instagram, fortalte folk mig, at man desværre ofte skal være heldig for at falde over den i Danmark. (Næste del er reklame!) Den viste er fra Motatos, og skulle man alligevel lægge ordre derinde, giver koden “Miriam15” 15% ekstra på alle ordrer over 299kr.

Kommentarer (28)

 • Du nævnte, at din yndlingsserum udgår. Kender du Balance Me? Genialt mærke og dyrt, men ikke møg-dyrt. Det er ikke mig, der sælger det 🙂

  • Dem kender jeg ikke, nej. Men jeg har et fuckton af serummer, så det er heller ikke, fordi jeg som sådan mangler. Jeg kan bare ekstra godt lide den der. 😀

 • Overvejer så meget at eftersende det spil, som opfølgning til ønskesedlen, efter jeg tilfældigt så det på tilbud på nettet⚡️.
  Og vips – nu er det her igen. Måske det er et tegn? 🤔Fra Hogwarts, altså.

 • Jeg bruger mine julesokker hele året, der er noget fedt ved den forvirring der er i folks ansigter når man flasher et par julesokker i slut august 😂

 • Den de har som limited edition pt med hindbær og lakrids er også god. Synes ikke den smager særlig meget af hindbær. Men den har den samme “sprøde” saltlakrids 😍

 • Anthon Berg havde (har?) en plade chokolade med salmiak lakrids. Den var også med knas og smagte fantastisk 🙂

 • Jeg er med på #julestrømpebølgen jeg køre for 3 år i træk med et helt nyt par julestrømper fra 1-24 og ja helt nye jeg ikke har brugt før. Har over 100 efterhånden (nok nærmere 150) elsker især mine friends julesokker jeg fandt sidste år. (Har også backstreet boys og Robbie Williams julesokker)
  Har de sidste par år kørt en julestrømpekalender på insta og hvert år er der folk der er blevet fristet og nu også er begyndt at samle og gå med dem.

  • Jeg synes sjældent, anden chokolade kan ramme den meget specifikke Marabou-smag, men den må næsten prøves! 😀

 • Jeg køber lys chokolade med lakridskonfekt, knasen er lidt ala tyrkisk bolsjer, det finder du i lidl, hele året, lækkert….. eller prøv en halv terning lys marabu med en hel kattepote lækkert….

 • Åh Miriam, du som er så velbevandret i all things American; jeg har en ven der ELSKER duften af pumpkin spice, og vil gerne give ham en gave. Har du et bud på et konkret (gerne sjovt) produkt, der ikke bare er pumpkin spice kaffe? Det kan være alt fra snack til deodorant.

  • Av, den er svær, det er jo ikke så udbredt herhjemme. Jeg tænker, jeg næsten ville gå med et duftlys? Er han dansker eller amerikaner? Hvis han er amerikaner, kunne det være sjovt at gå med fx brunkager, der jo er udpræget dansk, men lidt har samme krydderiprofil. Ellers MÅ der findes noget basic bitch pumpkin spice latte merch! Har du tjekket på Etsy? De plejer at være gode for den slags! 😀

 • Appropos ingenting, har du set “Single All the Way” på Netflix? Ellers kan jeg varmt anbefale den – nok en af de bedste julefilm, jeg har set længe. Fuldstændig lige så forudsigelig som den slags plejer at være, men personerne!!!! Jeg elskede dem alle, og var vild med at det var en familie uden toxic medlemmer og hvor alle bare så tydeligt holdt af hinanden 😀

Der er lukket for kommentarer.