Kommentarer (30)

 • Dr. Phil i sengen. Tør jeg ikke gætte på, hvordan han er som elsker, men fnisende forestiller jeg mig hans “running commentary” ;”It is not working, you have to own it, you have to grow up and take a stand. What the heck are you doing, get a grip.”

 • Er helt flov over hvor mange gange jeg var nødt til at læse den om at date businessmænd, inden jeg fandt ud af der ikke stod bussemænd🙈jeg havde også ret svært ved at gennemskue hvorfor mænd med bussemænd (aka alle mænd 🙈) skulle være mere utro 😆😆😆

 • Til dig, der er gravid og ryger: Hvis du har lyst til at forsøge at stoppe, så kontakt din jordemoder. Hun kan henvise dig til forskellige muligheder – no judgement! Det er svært <3

 • Er det ikke sket før at Morten Messersmith dukker op i fantasier her i “hemmeligheder”? Der er sjovt…og jeg kan i den grad forstå vedkommende! Der er noget magisk over ham – og det er vildt belastende 😅

 • Det må simpelthen være pædagoger, der topper utroskabslisten. De er alle vegne, især indenfor specialområdet. Og ja. Jeg taler af erfaring.

 • Til dig med Morten Messersmith fantasier. Tjek De behårede kvinders klub på Insta. De har en hel føljeton om ham 😎https://instagram.com/debeharedekvindersklub?utm_medium=copy_link

 • Dig om hvordan Dr. Phill er i sengen….jeg tænker det samme om Frank fra Bonderøven…synes han er lidt fræk.

 • Jeg er vokset op med, at der altid blev brugt margarine i stedet for smør i bagværk osv.
  Det gør så også at jeg faktisk ikke bryder mig om smørsmagen i småkager – lidt paradoksalt når jeg elsker smør i madlavningen. Men det skal ikke i mine kager 😅

 • Folk skal STOPPE med at bruge margarine uanset formålet. Jeg havde en svigermor, der mente, det kunne substituere al reel næring i alle retter og opfindelser og ALT smagte FRYGTELIGT. Oprigtigt talt, det er en af de få glæder der er ved at min eks og jeg ikke længere er sammen – at slippe for at få alle højtider ødelagt med dårlig mad!

  Derudover. Dr. Phil, oh such a bad boy: jeg vil egentligt bare gerne vide, hvordan hans yndige kone er!

 • Dig med huslejen – hvis udlejer opdager det og vil af med dig, har han/hun loven på sin side, og så ryger du ud på røv og albuer – uanset om du betaler det du skylder eller ej – just saying…

  • Det er ikke helt korrekt. Udlejer skal først sende en rykker med en frist. Men, hvis fristen ikke overholdes, så passer det med røv og albuer.

 • Det eneste som er værre end margarine er folk der siger at Kærgården er smør! Nej, det er et blandingsprodukt, så fat det dog!

 • Det er politimænd, der er mest utro! Jeg taler bestemt også af erfaring og de lever så meget op til fantasien 🙈🙈 De er SÅ dirty!

 • Margarine… eller lignende smørbare produkter, som min mor smurte på mine rugbrødsmadder (er madder et ord?)
  Yrks og ad. Kan ikke li’ det nu og heller ikke som 8-10 år gammel. Nok første gang jeg virkelig fik sagt fra.
  Endte med at slippe for margarine eller – mere gys – minarine.
  NB. Jeg er ikke kræsen eller madsnobbet.
  NB NB. Til bageren. Oh, hvis man bare har prøvet at bage fx vaniljekranse med margarine og derefter med smør. Smagen… og de bliver sprøde. Uhm.

 • Jeg ville dele i kommentarfeltet at jeg ikke tror at businessmænd er de værste ifht utroskab, for det er jeg ret sikker på at fodboldspillere er (seriøst, jeg har kun mødt en enkelt der ikke har været sin kæreste/kone utro flere gange. Og jeg kender virkelig, virkelig mange fodboldspillere), men jeg kan så læse mig frem til at mænd er nogle røvhuller uagtet deres profession 😬

 • Min veninde gjorde også det med huslejen og fik det som regning ved udflytning. Ville passe på 😁😂

 • Hmm, jeg tænker bare at hvis så mange mænd er utro, mon der så ikke er lige så mange utro kvinder? For der skal vel 2 til tango…

  • Du misforstår forskellen på de to delmængder. Hvis der er X antal gifte mænd, og 20% er utro, så er deres datingpulje jo ikke kun bestående af samme andel 0.2*X af kvinderne. Jeg har ikke styr på ratio af singler Vse gifte, men mon ikke deres datingpulje er 3-4 gange så stor som blot at kunne date gifte kvinder? Dertil, folks adfærd er forskellig. Jeg tænker, at de fleste gifte har en lavere gå-i-byen-specifikt-for-at-scote frekvens, så når én gift mand gør det, så er andelen af single kvinder han støder på langt større end andel gifte kvinder på en klub, klar til at hooke up. Er gifte kvinder også utro? Helt klart! Men det er ikke en 1:1 ting her. Og hvis det er, så tror er alle 0.2*X utro kvinder jo ikke KUN sammen med gifte mænd. And vice versa

Der er lukket for kommentarer.