Kommentarer (43)

 • Det her, har simpelthen været det vildeste emne, og jeg freaking elsker det!
  Men jeg elsker endnu højere at bo alene 🥳🥳

 • Forslag til emne: Hotelhistorier. Hvad har man selv gjort, hvad har man været vidne til, hvad var efterladt, klamme rum osv.

  • Jeg har arbejdet som stuepige og har oplevet noget af det mest ulækre. Desværre mere end en gang [voldsomme opkastlyde]. Nu er det bare sjovt, fordi det er 100 år siden, men jeg deler dem MEGET gerne. Jeg tænker, det er ligesom hukommelseskarret i Harry Potter, så når jeg har delt dem her, er de helt væk fra min hukommelse… 🙂

 • Hej Miriam.
  Jeg sidder i lidt af et luksusproblem – jeg er snart færdig med at se Gilmore Girls for allerførste gang. Ja, jeg aner sgu ikke hvordan den serie er undsluppet min opmærksomhed indtil nu. Men jeg ved jo at du også er fan af den, for det er nok egentlig dig, der har influeret mig til at se den – men selvom jeg er stødt på titlen oftest her hos dig, så kan jeg jo simpelthen ikke huske dine GG-holdninger! Skræk og rædsel! Kunne du ikke tænke dig at lave et lille recap, måske på insta? Er Luke den rigtige mand for Lorelai? Dean, Jess, Logan eller hvem bør Rory være med? En rigtig Ross/Rachel: Var Logan Rory utro? Synes du, som så mange andre, at Rory var irriterende og en dårlig ven? Var Emily og Richard egentlig så onde?
  We need all the info!! 🤣
  Tak for influensen! 🌸

  • Hahaha, åh, Sofie, jeg forstår din frustration! Problemer er jo bare lidt, at du er en snert sent ude i forhold til seriens storhedstid. De fleste Gilmore-fans har jo haft de diskussioner i årevis, så de er ikke helt lige så spændende længere. Den største ting er dog nok altid, om man er team Jess eller team Logan – og der er jeg team Logan. 😀

   • Ak ja, jeg ved det – det er ikke nemt at være en snegl, mit held må være at jeg så kan binge det hele😂😂
    Men tak alligevel. Logan er en lort, og dog er jeg enig med dig 🥴🤣

    • Jeg synes kun, han er en lort i starten. Jess er til gengæld en lort hele vejen igennem – undtagen til allersidst. 😀

 • Holy moly der foregår virkelig nogle crazy ass shit things out there. Har levet mine næsten 40 års tilværelse meget beskyttet 😂😂😂
  Hvad GEMTE hun på det værelse?!? Seriously ville have fundet en vej ind, min nysgerrighed ville aldrig have overlevet 2 år – respekt!!!

 • Den sidste 🥴🤢🤮

  Hmm måske en omkring impulskøb, første møde, bryllup eller begravelse🤔 hvis altså ikke de har været før, nu slyngede jeg lige en del ud😄

 • Jeg foreslår hamsterhistorier!! Lyder kedeligt, men jeg har efterhånden hørt nok vanvittige ting om kræene til at garantere, at det er underholdende!

  • Jeg forsøger virkelig ikke at shame eller fremstå som en overivrig veganer, men hamsterhistorier er vist kun sjove hvis man kan lide dyremishandling. Det er jo grotesk hvad folk udsætter dem for.

 • Den med citat-plakaterne: jeg kunne SÅ meget have været din roomie. Jeg havde sagt det med et smil, men jeg havde ment det. Besøgende kunne jo tro det var min. 😛

 • Ejjj nejnej. Er du sunshine hvor klamt at bruge opvaskebørsten til toilettet. Åh gud. Er lykkelig for jeg aldrig har haft en ægte roomie. Delet engang fælles bad og toilet og indgang men havde hvert vores værelse derinde. Jeg var 21 hun var 42 og havde et voldsomt alkoholmisbrug… baseret på de papvine hun slæbte med hjem. Og det lagt sammen med hendes gammeldags vækkeur hun stillede på hylden over senge som hun så først vågnede af når det drattede ned i hendes hovede og hun kom ud med næseblod….

 • Adddddd til den sidste 😫😳
  Er SÅ glad for jeg aldrig har haft en roomie 😅
  Idé til næste emne kunne være sære oplevelser/personer/opførsler i offentlig transport eller som foreslået ovenfor: hotelhistorier 😊

 • Forslag til nyt emne kunne være noget med valg – måske det lyder tørt, men vil vædde med at nogen har knaldet en valgtilforordnet eller tisset et helt forkert sted og det kunne altså være skægt!

 • Den med at rykke bordet for at kunne nå sin kakao kunne være mig. Undskyld! Tænker bare ikke over det fordi jeg oftest sidder der alene 🙈

  • Vi har haft nabohistorier – jeg tror desværre ikke, der er kød nok på en omgang med første møder alene. 🙂

 • Miriam, har der været med noget mad før? Random ting man kan lide, populære ting man ikke kan lide, underlige madoplevelser? 🙈

  • Jeg tror det ikke. Jeg har tænkt over at have det med før, men jeg har svært ved at gøre det bredt nok. Jeg tror hurtigt, det bliver lidt det samme, hvis emnet bare er underligt mad, man godt kan lide at spise, men det kunne måske være en idé at udvide til restaurantoplevelser, hvad man har set andre spise, etc!

 • Gør det egentlig noget, hvis der med års mellemrum kommer en genganger ift tema.
  Nye mennesker, nye oplevelser

  • I princippet ikke, men vi har forsøgt at gøre det en enkelt gang, og der skete der det, at der simpelthen ikke var nok historier til en runde to. Når vi kører første omgang, har vi jo historier fra en hel livstid, så hvad der sker på to-tre år kan ikke helt hamle op. 😀

 • Plot twist:

  19 af de historier du har postet i løbet af de syv indlæg, er om min tidligere roomie!

  😂👌🏼

 • Den med citat-plakterne er helt fair.

  Et nyt emne kunne være “offentlige ansatte med magt-issues”, f.eks. en lærer, ppr psykolog eller sagsbehandler, som har sagt/gjort helt outrageous ting.

Der er lukket for kommentarer.