Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

WTF: Roomie-historier #6

Jeg ved godt, jeg egentlig havde sagt max fem indlæg med hvert emne. Og jeg ved også godt, at dette allerede er nummer seks. Men der er simpelthen så mange gode historier tilbage, så vi snupper altså en mere i næste uge. Men så er det også sidste! 😀 Der kan stadig indsendes historier lige her, og skulle man være gået glip, så læs også første, andet, tredje, fjerde og femte indlæg med roomie-historier.

Comments (58)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.