Kommentarer (43)

 • Til dig med lillebroderen… der findes terapi som kan afhjælpe ham med aldrig at agere på de tanker og have færre af dem. Ved fx der findes en kvindelig psykolog i Aarhus, der arbejder med det.

 • Dig med lillebroderen, jeg kender ikke hans alder – men google januscenteret, de arbejder med unge under 18 år med pædofile tanker.

 • Jeg må være gammel når jeg er nødt til at google hvad goster på tinder betyder noget giv mig en nutidsordbog tak

 • Min søn hedder også Sirius og er opkaldt både efter stjernen og Sirius Black. Det er min kæreste dog også helt med på 🥰

 • Jeg blev fyret efter at min chef havde pralet af hans Audi a1 og jeg sagde “Nej hvor er den sød, jeg vidste slet ikke at de lavede dem så små!” (Jeg kørte Audi a4 og er bedøvende ligeglad med biler)
  Farvel til det job og heldigvis også til chefen

  • …. Blev du seriøst fyret for sådan en kommentar (som formentligt) har været sagt (lidt) i spøg …?

 • Også er det jeg sidder og tænker.. en i familien lige har døbt sin søn efter en stjerne…. 🤣🤣
  og sjovt nok så det eneste jeg kunne tænke da jeg fik beskeden, var Sirius Black fra Harry Potter.
  Jeg må til at tjekke om det er en hemmelig HP fan, jeg ikke kender til…

 • Den med babyen er forhåbentlig mig når jeg lige får min mand overtalt til at baby i maven skal hedde Sirius 😂

 • Barselshjernen her har stjålet en blomkål…
  Den lå under barnevognen og så kom den bare aldrig rigtig op på båndet…
  Hvorfor er det grøntsager vi stjæler????

  • Denne ammehjerne har engang stjålet en kasse bleer…. De stod i kurven under barnevognen. Resten af varerne lå ovenpå og ungen SKREG!!! Jeg kunne kun tænke på at komme ud hurtigst mulig. Opdagede det først efter 2 km gåtur i snestorm, og magtede ikke at gå tilbage…

 • Til dig med tallerkenen og resterne: vi mangler også meget ofte en voksen hjemme hos os… Hilsen en 30-årig.

 • Kære dog med lillebroren
  Prøv at læse lidt om de dydige pædofile. Der er mange med pædofile tanker, som aldrig kunne drømme om at agere på dem. Der findes også en podcast på DR, “Hjælp, jeg er pædofil!”, som også handler om dydige pædofile. Det kan være rigtig hårdt, at have de tanker, og det er ikke noget man kan gøre for, ligesom homoseksuelle heller ikke kan gøre for deres seksualitet. Forskellen er bare, at udøvet pædofili aldrig kan blive accepteret (gudskelov for det!), hvorfor pædofile automatisk bliver stigmatiserede, også selvom de aldrig har handlet på deres tanker og lyster. Men måske kan det hjælpe, hvis dem omkring prøver at forstå, og det kan jeg virkelig godt forstå, kan være svært gøre ♥️

 • Jeg havde en praktikvejleder, der sagde, at jeg “skulle stoppe med at komme med gode ideer til hendes borgere, fordi det fik hende til at føle sig utilstrækkelig og somom det hun gjorde ikke gjorde det godt nok, fordi hun ikke havde fået ideen først”. Spurgte blot interresseret om de så havde forsøgt piktogrammer med billeder, magneter og klokkeslæt til en hjerneskadet mand, der havde svært ved struktur og tid/sted, fordi det fungerede godt med en på mit arbejde, da hun forklarede problematikken.

  Nå. Undskyld så.

  • Hvor bliver jeg vred på den borgers vegne! Tænk sig at sætte sit eget ego over at hjælpe dem man er ansat til at passe på 🙁

 • Hold op, hvor er mennesker forskellige. Et åbent forhold ville jeg kun kunne tolerere, hvis det var en relation uden den store lidenskab. Jeg kan komme i tanker om ekskærester, hvor jeg ville være ligeglad, og andre, hvor min sjæl martres ved den blotte tanke.

 • Nu er det bestemt ikke fordi, jeg skal sidde og smide om mig med diagnoser. Vil blot nævne, at tanker om pædofili også kan optræde hos mennesker ramt af OCD – faktisk hyppigere, end man tror.
  Hvis dette ikke er tilfældet, er jeg helt enig med de andre som har skrevet og givet råd omkring det <3

 • Til dig med broren. Se evt dokumentaren “livet som pædofil”. Den viser rigtig mange nuancer ved pædofil – fx at 92% aldrig agerer på deres lyster eller at det at isolere og tage afstand fra en med pædofile tendenser kun øger risikoen for overgreb.
  Jeg tror gerne det er utroligt svært at være pårørende, men husk at din bror kun har det endnu sværere. Så støt ham til at få hjælp, snak med ham, og tænk på ham som en alkoholiker, der ikke skal være alene med alkohol, i stedet for et børnemishandlende monster, for det er i 9/10 tilfælde ikke sandt.
  Pædofil skyldes en “fejl” i hjernen, det kan ikke behandles, men det kan kontrolleres med den rette hjælp og støtte.

Der er lukket for kommentarer.