Jeg er jo Bridget Jones #481

1. Jeg ved godt, det er for meget forlangt, at vægge er totalt lydtætte, men det virker alligevel åndssvagt at blive vækket, fordi en nabo snorker.

2. I går var der sommerfest i min andelsforening, og hvor meget jeg end ville ønske, jeg var typen, der elsker at komme sine naboer ved, så er jeg 100% mere typen, der gemmer sig i sin lejlighed og ihærdigt forsøger ikke at blive set, mens de andre smalltalker løs nede i gården.

3. Når man skal i spa og bruger en krig på at forsøge at finde sit badetøj. Det var selvfølgelig i kufferten fra, da jeg var i Strøby Egede i ferien. På den positive side fik jeg det aldrig brugt det dengang, så det var stadig rent.

4. I spaen havde de i øvrigt en badetøjstørrer, som vel i bund og grund er en slags super effektiv mini-tørretumbler. Det var eddersmart. Det havde været endnu smartere, hvis der havde været plads i den til min bikini-overdel, men den var tydeligvis ikke designet til bøjler i den skålstørrelse.

5. Ankom til lækkert hotelophold. Knækkede en negl inden for de første fem minutter og havde naturligvis ikke taget en fil med, så jeg kunne pænt glo på den misformethed det næste døgn.

6. Til gengæld var der dobbeltdyne på hotellet, og nu overvejer jeg seriøst at kyle begge mine dyner og alt det tilhørende sengetøj ad pommern til og investere i sådan en i stedet.

7. Det absurde øjeblik, når man skal lyne sine jeans op, og lynlåsen får fat i ens trusser, så man giver sig selv en forlæns olfert.

8. For nogle dage siden stod jeg i mit brusebad, da mine øjne pludselig spotter en Pepsi Max blandt shampoo-flaskerne. Nåede at blive grundigt forvirret, før jeg kom i tanke om, at jeg nogle dage forinden havde været i karbad og tænkt, at det kunne være nice at drikke en cola der. Det glemte jeg åbenbart bare igen, og så har den hængt ud der siden.

9. I tirsdags vågnede jeg op med et myggestik på halsen. En ting var, at det kløede helt vanvittigt, men jeg var faktisk mere generet af, at det på afstand grangiveligt lignede en kæmpe bums.

10. Faldt tilfældigt over et brev, jeg åbenbart havde lagt på min skoreol(!) til senere læsning. Det var mit nye Mastercard (bruger kun Mastercard som ekstra-kort, når jeg rejser) med instrukser om at aktivere kortet hurtigst muligt. Brevet var fra maj.

Kommentarer (16)

Der er lukket for kommentarer.