WTF: Den glade studentertid #4

Nu rykkede vi os kalendermæssigt godt nok lidt langt væk fra studenterperioden, men I skal ikke snydes for den sidste omgang studenterhistorier her på den anden side af ferien. Læs eller genlæs også første, anden og tredje omgang. I næste uge sparker vi gang i et nyt emne, og som altid er gode forslag til, hvad det kan være, hjerteligt velkomne i kommentarfeltet! 😀

Kommentarer (7)

  • Nu denne runde gik så fantastisk kunne næste emne evt være akavet skole/studiestart, timingen er meget god 🙂

  • Næste emne, som jeg allerede har foreslået, er: hvilken bummert har kostetdig mest? Selvfølgelig har jeg mit eget eksempel, som jeg glæder mig til at skrive 🙂

    • Jeg tror måske ikke, jeg helt forstår emnet. Altså, hvad der har kostet penge? Det lyder som et sjovt emne, men måske lidt for snævert? 😀

  • Dig der i din brandert havde glemt du ikke kunne svømme – lærte du det så der eller måtte de andre redde dig i land?

Der er lukket for kommentarer.