Jeg er jo Bridget Jones #476

1. Jeg er nødt til at sige, at når det er så varmt, at den pose Maltesers, der bare står og passer sig selv på køkkenbordet, smelter sammen til én stor klump, så er det simpelthen for varmt.

2. Har af samme årsag tilbragt de sidste rundt regnet 48 timer med bare at sidde foran min blæser. Dog værende knap så sexet som Beyoncé er foran den, hun altid slæber med på scenen.

3.  I fredags vågnede jeg op med et kæmpe myggestik lige i panden. Helt ærligt, jeg ved godt, at nat-myggestik som regel er uundgåelige på denne tid af året, men man kunne vel godt som myg tage lidt hensyn til, hvor man valgte at stikke.

4. Tabte min løbepomade ned i sprækken mellem min seng og mit sengebord, så jeg stak i blinde hånden ned og fiskede den op. Fik i stedet fat i den læbepomade, der forsvandt sporløst for omkring en måned siden. Såeh, win?

5. Kender I det, når man ikke kan overskue at researche sig frem til, hvilken serie man skal gå i gang med næst, så i stedet ser man bare Gilmore Girls for gang nummer 135?

6. Der er liv i mine altankasser. Det betyder også, at der altid står en fyldt vandkande på min altan. En vandkande, som Herbert tilsyneladende har en kraftig holdning til ikke må stå oprejst. Hvilket selvsagt er lidt træls, når nu den er fuld af vand.

7. Mig, der laver nogle instagram-stories, smider dem ud og tre timer senere bemærker, der i videoen er en sort plet på mit ene øre. Det viser sig, jeg har kradset hul på mig selv helt uden at opdage det.

8. I torsdags kom jeg cyklende hjem efter landskampen, da der fløj en lillebitte flue lige lukt ind i mit øje. Blev så overrasket, at jeg var faretruende tæt på at cykle ind i en lygtepæl.

9. Har i øvrigt fundet ud af, at håndtagene på mit cykelstyr er begyndt at smuldre en lille smule, så når jeg har cyklet et sted hen, ser mine håndflader efterfølgende ud, som om de har skægstubbe.

10. Det burde ikke være muligt at glemme noget i mit køleskab, for så mange ting er der helt ærligt ikke derinde på et givent tidspunkt, men forleden fandt jeg alligevel en halv pakke hytteost, der havde forputtet sig bag noget hvidvin og i mellemtiden havde forvandlet sig til én ensartet klump med pels, og det var okay klammo.

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.