Kommentarer (25)

 • Jeg kan altså ikke styre mit nys. Ville ønske jeg havde et lille fint et, men det kommer helt ude fra storetåen.
  Føler mig ramt 😂 jeg vil også have et “prosit”. Er jo helt udmattet efter sådan en kraftanstrengelse, føler jeg fortjener er prosit.

  • Prosit!!
   Jeg bliver helt dårlig når man tydeligt kan høre at folk holder et nys inde – så giv du bare los:)

  • Den er jeg med på – kan intet gøre.. Det kommer ud af det blå og der er bare fart på. Jeg føler mig også ramt. Anonyme højlydte nyseres første medlemsmøde er efter sommerferien – der er gratis prosit til alle!

  • Nys løs!!! Anders Matthesen siger selv at det skal lyde som “Attachetaske!” når man nyser!

   Hilsen en anden larmende nyser!

 • 22 eller 30 – hvorfor blive hos én, du ikke vil have? 30 er da ingen alder, heller ikke ift. børn. Et ulykkeligt ægteskab resulterer i trøstespisning, utroskab, trøstekøb og spild af liv. Af sted med dig, ud i livet, alene, sammen med en ny mand eller en længere række af mænd.

  • Jeg var i slut 30erne da jeg gik fra min eksmand. Vi havde barn sammen, men han var simpelthen så meget et manchild at jeg ikke engang blev for barnets skyld. Og heldigvis da.

 • Til dig med aborten, du lyder som et betænksomt og omsorgsfuldt menneske. Selvom det kan virke som en irrationel handling.

  Og til sig på 30… don’t settle

 • Til dig på 30: Jeg er snart 33 og lige blevet single. Har haft det ligesom dig. Det er sådan en lettelse at være fri nu! Hele verden er åben, og jeg skal ikke længere bekymre mig om alt hans crap. Held og lykke til dig <3

 • Dig med aborten: jeg stoppede både at ryge og drikke alkohol inden en abort jeg fik da jeg var omkring 22-23 år. Har aldrig nogensinde fortrudt den afgørelse og er 40 år i dag. At droppe alkohol og cigaretter gjorde mig faktisk mere sikker på at jeg tog det rigtige valg: fordi hvis jeg havde røget eller drukket så ville jeg kunne bruge det som undskyldning for at få aborten – så min afgørelse blev på en eller anden mere ren på den måde. Ved ikke om det er det samme som sker indeni i dig ♥️

 • Dig med – eller skulle man sige uden – “prosit”: Shit, hvor var det sjovt at læse den hemmelighed! Det gik nemlig lige op for mig i forgårs, at jeg sjældent siger prosit til kampnysere, simpelthen fordi jeg har mere travlt med at tænke “Hvad fanden sker der?” bagefter end “prosit” 😅

  Jeg fik åbenbaringen i forbindelse med, at min kæreste netop havde løftet taget på bygningen ved nysets kraft alene, og i samme ombæring blev jeg enig med mig selv: Jeg orker simpelthen ikke at sige prosit til ham, når han river mig sådan i ørene med de nys 😂 Og det gælder så alle kampnysere. Så ja, ny supermærkelig “regel” lige dér – og så er jeg ikke engang alene om den 😂

 • Vent er det en ting at der kommer en og banker på hvis man ikke betaler licens?? New fear unlocked

  • Licens betales over skatten fra 2022 og de har i øvrigt ringet på hos mig der første år efter jeg flyttede hjemmefra.

   Dengang havde jeg ikke radio, tv eller en mobil med net, men havde dog internet. Siden har jeg betalt.

 • Kære dig på 30, som ikke ved, om du var blevet i forholdet hvis du var 22. Jeg er netop blevet skilt som 34. Var sindssygt bange for at give slip på det “at være i et forhold”. Men jeg er så glad nu. Det er ikke nemt. Og måske ikke rigtigt for dig at sige farvel til forholdet. Men tænk over det. Du har forhåbenligt mange år tilbage. Du fortjener gode ting. Kram til dig.

 • Jeg kan da berolige med, at licensmanden ikke kommer forbi, da licens trækkes over skatten nu per beboere på adressen🤪

 • Siger aldrig prosit til nogen ! Vold hader når folk siger prosit til mig, og jeg så er tvunget til at mumle et “tak” – haha… lad mig nu bare nyse i fred !

  • HØRT! Jeg bliver direkte fornærmet for jeg magter næsten ikke at jeg skal sige “tak”. Hvorfor? Det er jo bare et nys. Jeg hader der ligesom er en vinder “den gode kollega/ven” siger prosit. Jeg sider intet og det har jeg tænkt mig at blive ved med…4 ever

 • Til dig med den utro fætter – jeg synes du skal gøre det. Lev lidt.
  Til dig med den tykke baby; godt gået.

 • Til dig på 30 år..

  Løb nu, det er aldrig for sent. Blev skilt for 6 mrd siden er 41 år og har 2 børn. Har fået en ny kæreste og er lykkelig som aldrig før. Oplever virkelig kærligheden på ny og føler mig som en på 22 år. Alle fortjener at være lykkelige

Der er lukket for kommentarer.