Kommentarer (21)

 • Grinede højlydt af dén med Ståle Solbakken! ?
  Til gengæld tør jeg da aldrig igen tro på at dilemmaerne i Mads og Monopolet er ægte ?

 • Haha dig som savner bumser, du kan få lov til at poppe mine, men du skal dele med min kæreste. Jeg er 28. Basiron er det eneste der hjælper mig lol.

 • Omg hvilke fake dilemmaer har i lavet i Mads og Monopolet?? Har altid tænkt over hvor mange af dem der er fake ?

 • Dig, der ryger, og kæresten ikke ved det. Medmindre, du er virkelig god til at skjule røglugten fra dit tøj, hænder og ånde, eller ryger nogle smøger, der ikke lugter særlig meget – så jo, så ved personen det godt, men har bare ikke sagt det.

  • Det tænkte jeg også! Der er selvfølgelig også den bagdør, som hedder at personen (altså, kæresten) ikke har en fungerende lugtesans?

 • Mine forældre stoppede med at ryge for vel 15 år siden. Alle ved, min mor stadig ryger, ingen siger noget for når hun skal skjule det, tænker vi, hun trods alt ryger mindre.

 • Åh, sexstøjende roomie. Hvor er jeg lykkelig for, at jeg kun som udvekslingsstuderende i en afgrænset periode og på neutralt territorium skulle bo sammen med andre.

 • Så fedt med hemmelighederne. Jeg elsker dem. Jeg vil egentlig gerne bidrage med egne hemmeligheder, men muligheden for, at folk kan kommentere på dem nedenfor i kommentarsporet, holder mig tilbage. Skal jeg give den fuld gas, så skal det også være omkostningsfrit.

  • Det er omkostningsfrit i den forstand, at det ikke er tilladt at komme med nogen form for negative kommentarer, så man vil aldrig møde kritik eller fordømmelse. Men det er en blog og et fællesskab, så det skal selvfølgelig være muligt for folk at snakke om ugens hemmeligheder. 🙂

   • Men alligevel ikke ubetinget omkostningsfrit. Jeg ser folk i kommentarsporet være nysgerrige dertil bekymrede (hvilket er sympatisk nok), men ofte er det netop det, man slet ikke har brug for, (fordi man allerede er selverkendende nok til at se, at man er langt ude)
    Jeg respekterer dog konceptet som det er. Jeg kan sagtens se det sociale og hyggelige ved at der kommenteres på ting, ligesom jeg også anerkender, at andre kan have glæde af en respons på en hemmelighed der tynger. Min egen instinktive mavefornemmelse holder mig dog tilbage, hvilket ærgrer mig, da jeg gerne vil bidrage til netop det her fællesskab. Keep them coming. Måske får jeg modet en dag 🙂

    • Kære Hanne
     Jeg tror ikke, du finder flere støttende eller empatiske kommentar end her.
     Der er altid nogen, der kan spejle sig i en hemmelighed, og måske være lettede over, at andre føler det samme som dem selv.
     At folk i kommentarsporet er bekymrede, som du skriver, er jo som regel naturligt, hvis de eller nogen de kender, har stået i samme sted som den bidragende har.
     Det hele er jo anonymt, og du kan jo også vælge at kommentere anynomt… måske hedder jeg slet ikke Louise.. spoiler alert, det gør jeg.. men du ved, hvad jeg mener..
     Giv den gas, og skyd en hemmelighed afsted, hvis du har lyst ?

 • 7 bollevenner…wow! Og så endda flere gange om måneden alle sammen. High five for dine koordineringsevner! Hvis ikke du er projektleder/teamleder så skulle du tage at overveje at blive det!

 • …altså den der frække julekalender er altså ret god, specielt for kvinden i forholdet… #orgasmegaranti. Man kan også lige åbne et par låger forud og gemme et par til januar, hvis det virker lidt overvældende med 24 dage i streg… #harjeghørt….

 • Er jeg den eneste der gerne vil vide, hvem den britiske sanger er?
  Og du er for sej dig med julepynten! Får lyst til at gøre det samme.

Der er lukket for kommentarer.