Jeg er jo Bridget Jones #436

1. Det eneste, der er i min fryser lige nu, er et rugbrød, en halv pakke grillpølser og så is for resten. No regrets.

2. Den anden dag fandt jeg et stykke julepynt i min bogreol, som det tilsyneladende er lykkedes mig at overse i syv måneder.

3. …Overvejer lidt bare at lade det stå. Der er kortere afstand til jul end fra jul nu alligevel.

4. Forlod mit hjem med læbestift på tænderne og blev først opmærksom på det, da jeg nåede ud til min veninde i den anden ende af byen, så det var fedt. I det mindste var det en nydelig koral-farve.

5. Jeg købte verdens største, flotteste vandmelon. Det var helt sprød, kernefri og knaldrød, og jeg har aldrig i mit liv oplevet en vandmelon smage af så lidt. Jeg kan ikke engang beskrive det med ord. Det var bare vand i solid form. Havde lidt lyst til at tude af skuffelse. (Tog heldigvis revanche to dage senere).

6. Jeg er usædvanligt træt i disse dage, især om aftenen. Forleden lykkedes det mig faktisk at putte min ansigtsrens på min tandbørste i stedet for tandpasta.

7. …På den positive siden opdagede jeg det, inden jeg stak den i munden.

8. Jeg voldsveder konstant i varmen, og vi er nu nået det punkt, hvor Herbert konsekvent forsøger at slikke mig i ansigtet, fordi jeg smager så dejligt salt.

9. Det er ikke kun mig, der kæmper i varmen, min computer føles legit, som om den lige er kommet ud af ovnen, når den har været tændt i ti minutter. Og det er altså en fancy, ny model fra sidste år.

10. Er begyndt på en nye serie, som hele verden elsker. Jeg er to afsnit inde, og jeg hader den lidt? Jeg tør ikke afsløre, hvad det er for en, og jeg skal nok give den et par afsnit mere, men jeg er virkelig bange for at blive jagtet ud af byen, landet, planeten med fakler og høtyve, hvis jeg ikke ændrer mening.

Kommentarer (31)

Der er lukket for kommentarer.