Jeg er jo Bridget Jones #433

1. Den her gif har ikke noget med noget som helst at gøre. Jeg fandt den bare, da jeg ledte efter en passende gif til indlægget og blev enig med mig selv om, at jeg på ingen måde kunne forsvare ikke at bruge den.

2. Var i Torvehallerne for at købe tomater. Fandt dem, jeg skulle bruge. Betalte en formue for dem. Gik videre til boden lige ved siden af, og fandt dem til 10 kroner billigere per halvkilo. Rookie mistake!!

3. Forleden tog jeg mig en morfar, hvilket der som sådan ikke ville have været noget nyt i, hvis de ikke var, fordi jeg kort forinden havde taget en ansigtsmaske på (og glemt det igen, forstås). Det gik hårdt ud over mit pudebetræk.

4. Har været lidt i spare-mode det sidste stykke tid (Corona-økonomi), så jeg har ikke onlineshoppet så meget. Min kioskmand, helt glad, da jeg hentede en pakke i forgårs: “HEJ! Lang tid siden!”

5. …Kan muligvis have noget at gøre med, at min kioskmand også er min Ben & Jerry’s-mand, så jeg bidrager nok lidt til huslejen.

6. Men apropos onlineshopping: Op til 50% i udsalget + EKSTRA 40% OFF Ellos kollektioker og 20% ekstra off brands med koden 425706 hos Ellos lige nu. (reklamelink) Mit jydehjerte kan ikke bære ikke at købe noget med så heftige rabatter på rabatter!

7. Status på mine altankasser er skuffende. Min dild er død. RIP. Den bredbladede persille ser ud til at følge trop. Brøndkarsen klarer sig imidlertid fremragende, hvilket er skidegodt, for jeg har fundet ud af, at jeg faktisk ikke særlig godt kan lide brøndkarse.

8. Nogle gange sætter jeg en pande i vasken, fordi den reelt skal stå i blød, før jeg kan vaske den op. Andre gange er det i virkeligheden fuldstændig unødvendigt, men i blød kommer den alligevel. Og gerne i hvert fald et par dage.

9. Det er relativt kort tid siden, jeg gik imod strømmen og udtrykkede glæde over, at de alt for varme temperaturer var gået i sig selv igen. Jeg vil gerne have lov til officielt at trække den udmelding tilbage. Nu synes jeg lige, efterårsvejret skal slappe af.

10. …På den positive side har jeg ikke barberet ben i to uger, og det er der ingen, der kan se, fordi, well, det er for koldt til bare ben.

Kommentarer (3)

  • Jeg har ikke barberet ben siden 11. marts.
    Det er blevet et helt studie i hvor lange hår jeg egentligt kan gro på benene, og jeg er faktisk lidt imponeret!

  • Haha enig i nr. 9 og 10 🙂
    Og Jeg har samme problem med persillen. Jeg har prøvet at plante den to steder og begge steder led den en hurtig død. Aner ikke hvad jeg gør forkert.

    • Min klarede sig fremragende, indtil lortevejret kom. Jeg skyder skylden på det, det kan UMULIGT være en personfejl! 😀

Der er lukket for kommentarer.