Kommentarer (30)

 • Den med søstrene og babynavne – det er da den eneste rigtige måde at håndtere den situation på. Godt at lillesøster holdt fast på sit ønskenavn. Det gør sikker intet i hverdagen at de hedder det samme ?

 • Der er en af dem der gør mig glad. For jeg er så glad for at kusinen stadig kaldte sit barn ‘drømmenavnet’. Fanme ikke at søsteren skal ødelægge sådan noget.
  Nogengange er det bare guldværd at være trodsig, når folk tror de kan slippe godt afsted med deres handlinger.

 • Sælen er et havpattedyr ?
  Shit mand jeg elsker der er så mange skøre diskussioner i alle familier, det er jeg virkelig glad for at læse ?

  • Vi afskrev arven efter faderens ønske, så vi arvet INTET fordi vi afskrev tvangsarven, således min fars kone kunne arve det hele – inklsusive personlige minder, affektionsværdier m.m. – intet som i intet fik vi – fordi det var sådan min far ville have det og sådan blev det.

  • Det er hvaler nu også – men det gør ikke en sæl til en hval. Men held og lykke med at få overbevist min far – det er ikke lykkedes min mor i 32 år ?

 • Der er noget galt i arvestriden, man kan ikke sidde i uskiftet bo uden tilladelse, hvis der er direkte arvinger til ( i dette tilfælde) den afdøde hustru.

  • Som jeg læser den, er problemet nemlig for konens børn at der er skiftet, og at som arvereglerne er får børn 25% og ægtefælle 75%. Ergo blev arven betydeligt mindre, og når det ikke er fælles børn, arver de ikke ham.

   • Hvis der ikke er lavet testamente arver børn 50 pct til deling og ægtefællen 50 pct.

    • Af det samlede bo har han sine egne 50%, dernæst får han 50% af hustruens andel (25% af det samlede bo), hvilket efterlader 25% til hendes børn ved et skifte. Var han død først, havde de fået 75%, når moderen gik bort. Det gør en kæmpe forskel. Derfor har vi i vores din-min-og-vores-familie lavet testamente, så dødsrækkefølgen ikke betyder noget – andet end at du skal vente til begge er døde med at få den fulde andel.

 • Den med kræften. Stakkels din mor. Been there, done that. Hvis nogen sagde det til mig… ingen sum kan fjerne al den angst, en kræftsygdom medfører, de operationer og den kemobehandling, man skal igennem. Det værste er tankerne om tilbagefald.

  • Jeg har også haft kræft og fået erstatningssum udbetalt. Jeg ville give alle penge mange gange tilbage for at slippe for at have haft kræft.
   Det andet er så tarveligt sagt.

   • Kender I det man får spyttet noget ud fordi man vil lette stemning men i stedet bliver det bare tåkrummende og man ved ikke helt hvordan man får sagt undskyld. Shit jeg håber det her er en af dem! For ellers er det godt nok en sindssyg udtalelse!

    • Min mor havde kræft

     Det kan jeg sige med sikkerhed at det ikke var. Hun har altid været modbydelig og hadet min mor. Hun har altid været misundelig på mine forældres liv, fordi de var højtuddannede mens hende og hendes mand altid har siddet hårdt i det (men prioriterede begge at arbejde deltid). En forfærdelig detalje er, at min far og fasters far var død af kræft ni måneder forinden. Så det blev kun sagt som en stikpille til min mor. Min mor tilbød hende hele beløb for at skride ad helvede til.

 • Av, til den med det skjulte barn. Får helt ondt i hjertet for alle de involverede, men mest for det skjulte barn ?

  • jeg har for få måneder siden fået af vide at jeg har en storebror på min fars side. Mine forældre har altid vidst det (40 år), men aldrig talt om det og jeg var lamslået over nyheden. Nu har han taget kontakt og vil gerne mødes. Selvom det er et chok, så håber jeg på at få et godt forhold, og udvide min i forvejen store familie.
   Jeg kan godt forstå at det kan være svært for et barn at håndtere, jeg er faktisk glad for at jeg har fået lidt livserfaring før det kom frem i mit tilfælde.

 • Den med øksen er sgu fair! Man skal aflevere en økse tilbage! (ironi kan forekomme, ingen grund til at kommentere her ?)

  Til gengæld lyder den onkels kone som om hun har en personlighedsforstyrrelse. ?

 • Jeg troede denne her skulle være sjov – wow de er tunge mange af dem.
  Men jeg er helt vild med hende der tog til Barcelona alene!:)

  • Synes også de er tunge og ret triste. Al den gode tid der bliver spildt på konflikter <3

  • Jeg tror ikke det var til selve brylluppet, men bare da søster 2 annoncerede datoen for sit bryllup. Søster 1 havde på det tidspunkt været forlovet i 2 år, og nogen nævnte måske at hun også skulle giftes. Og så blev søster 2 sur. Tror jeg ?

 • Kommentaren om kræft mindede mig lidt om da min far døde pludseligt i en alt for ung alder, og jeg arvede, at nogle af mine venner gav udtryk for misundelse over, at jeg kunne købe en lejlighed. De vidste jo godt, hvorfor jeg havde de penge – som jeg i øvrigt hellere havde undværet for stadig at have min far.

  • Av, jeg føler med dig <3

   Der er så mange træls situationer, når man (i en ung alder) mister en forælder. Jeg mistede min far tre måneder efter jeg fyldte 21. Det betød så, at lovgivningen dikterede, at mine brødre (3 og 5 år yngre) og min mor fik penge, men at jeg ikke gjorde. Det giver – for mig – ikke mening. Men fuck det – jeg ville TUSIND gange hellere have, at min far stadig levede!!!

  • Ja det er lige præcis det, tænk at man kan blive misundelig over det! Jeg stod som enebarn forældreløs som 30-årig og arvede mange millioner – ja vi bor i et rigtig fedt hus nu, men fuck hvor ville jeg bytte alt det væk for at have mine forældre hos mig….

 • Den med kræft minder mig om når folk er misundelige på mig, fordi jeg er fleksjobber. Jeg arbejder på nedsat tid og får fuld løn, men det er på bekostning af mit helbred. Ville langt hellere arbejde ordinært og være fri for sygdom. Det gør ondt når folk kommenterer det, men jeg ved jo godt at det ikke ondt ment. Det ville dog være rart hvis folk lige tænker sig om en ekstra gang inden man ønsker sig selv i andres sko.

  • Helle – Jeg hører dig, oplever det samme. Jeg har et ikke synligt handicap, folk kan ikke helt forstå det. Fordi jeg udadtil ser helt normal ud. Men, det skjulte er som du skriver – ens helbred. Det koster virkeligt på, den lange bane hvis, vi skal ofre vores helbred.

 • Ofte får man slynget noget ud i farten, ja. Men jeg har alligevel en rap replik til hende fasteren:”Jamen, du kan rent statistisk sagtens få en sjat kræft, det rammer nemlig 1 ud af 3 danskere. Skål, faster. Held og lykke med det.”

 • Moderen med flyet til barcelona.. har hun så bare ignoreret alle opkaldende med hendes navn over højtaleren?

Der er lukket for kommentarer.