Kommentarer (18)

 • Forslag til næste uges tema: Gode råd/lifehacks, som man undrer sig over, man ikke havde tænkt over før… Måske ikke mega meget “WTF”, men kunne være fedt at dele og høre andres lifehacks, der ofte kan være totalt åbenbarende 🙂

 • Hvad med mine moralske skrupler? Altså ting, man ikke helt har fundet ud af, hvordan man skal have det med endnu, que in point rowling debatten.

 • Ens livs største skuffelse. Den største løgn, man har fortalt. Det værste, man har gjort overfor en veninde. Det værste, man har gjort overfor en kæreste. Det værste, man har gjort for at komme foran i køen til noget svært opnåeligt.

 • De tanker som er tilbagevendende – som man ikke fortæller nogen – dem som kommer når man skal til at sove – eller dem hvor man begynder at nynne med det samme for at distrahere sig selv for pinligheden /fortrydelsen/floveden.

 • De største fejl der er sket for en hos frisøren/kosmetologen etc.

  Eller den med skuffelser.

 • Ting man lader som om man ikke har set – F.eks chefen der spiser bussemænd eller venindens mand med en anden kvinde.

 • Okay I er allesammen videre? Så hurtigt.
  Er jeg den eneste der sidder totalt fast og tænker “WTF?! HVOR kom blodet SÅ fra?” – Altså jeg er jo ikke helt blank, det kom jo nok fra ham, but HOW?! Der er så mange spørgsmål…

  • Ja, er der en læge tilstede, som kan opklare den?
   Er det en hæmoride der sprang eller måske penissnoren?

   Og nu vi er ved de medicinske mysterier…Til næste WFT emne, lad os få alt sundheds personale på banen med WFT historierne; WTF dette fandt jeg i en patient.

   • Det er højst sandsynligt den streng der sidder på pikhovedet, der er revet over. Det sker oftest under heftig aktivitet

   • Personhenførbare historier fra sundhedsvæsnet er (gudskelov!) ulovlige at dele – vi er underlagt tavshedspligt, og jeg ville personligt ikke opfordre Miriam til at risikere at kompromittere det med den ellers velkendte “det kunne da være sket for mange”-teori. Patientsikkerhed frem for alt 🙂

 • Ok, har alderig haft større wtf moments end denne gang! HVOR kom blodet fra?!! Hvorfor var gulerod det første, hun tænkte på, og hvorfor er der ikke flere reaktioner i kommentar-sporet?!! Arghhh ???

  • SÅ ENIG! Jeg er lige gået tilbage til dette indlæg, for at se hvor alle kommentarerne var. OG HVOR KOM BLODET FRA?

Der er lukket for kommentarer.