Kommentarer (17)

 • Putain kan jo også bruges som “shit du er fræk” Så det kan jo være han ikke lige mente luder. Det må man ikke håbe ?

 • Jeg har prøvet at blive kaldt horenfleisch af en tysker. Jeg var ret fuld og troede det var noget frækt.
  Det betyder noget i retning af luder….

 • Men hvad knaldede hun så med, hvis det ikke var bollevennen?! Og troede vedkommende bare, at det var normal opførsel?

 • Franskmand her – vi bruger putain om alt. Putain, det er varmt, putain det smager godt, putain det er frækt. Det bliver brugt lidt som mange danskere bruger fuck, så han har sikkert ikke tænkt over det ?

 • Måske mit sexliv bare er for kedeligt, men jeg kan slet ikke se hvordan man kan komme til at give et sæbeøje i en 69’er…?

 • Ej, den med “nothing else matters” er lidt sød! Jeg synes hun lyder som en keeper 😀

 • Jeg tænker, at han har brugt “putain” som “fuck”. Normalt ville man bruge “pute”, hvis man vil sige luder ?

 • Min hjerne knurrer over den med bollevennen. Hvem var det så hun knaldede? Så hun nogensinde vedkommende igen? Hvordan kan man bare tage imod sådan en omgang uden at sige noget?

 • Jeg er vild med den med de 30 sekunders sex, hvor han kun nåede at få spidsen ind ? Jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor lang den må være, når det alligevel tager 30 sekunder bare at få spidsen ind ?

Der er lukket for kommentarer.