#bigboobproblems

Annonce for Ellos

Der er visse ting, der hører sig til en sommerhustur, som den jeg rundede maj af med. Og her snakker vi selvfølgelig udover et gavmildt forbrug af hvidvin og en udflugt til stranden, hvor begejstringen omkring en dukkert var helt i top, indtil den første tå blev dyppet, og der bogstaveligt talt blev trukket i land ret hurtigt.

Man kører ind til den lokale by, som afhængig af størrelse kan være alt fra en iskiosk og en Superbrugsen til fem iskiosker og en fiskehandler. I Blokhus er der et helt lille torv, der blandt andet har en tøjbutik, som vi lige måtte kigge nærmere på. Kan I huske dengang, man var teenager, og halvdelen af ens tid sammen med veninder blev tilbragt med at ose rundt efter nyt tøj, som man for det meste ikke havde penge til at købe? Det er ikke meget, jeg gør mig i fællesshopping længere, så jeg havde faktisk lidt glemt, hvor hyggeligt det kan være. Man kigger pludselig ikke kun efter tøj til sig selv, man bemærker også, når man kommer forbi noget, der er lige i øjet til ens medshoppende veninder. Og de gør selvfølgelig det samme.

Og her er så det interessante, jeg opdagede: At ja, jeg har bestemt nogle designtyper, jeg foretrækker, men en kjole er ikke bare en kjole. Der er nogle helt specifikke ting, et design er nødt til at indeholde, før det overhovedet har mulighed for at komme med ind i prøverummet. Men det er ting, der er blevet så second nature for mig, at jeg slet ikke bemærker, hvordan jeg helt automatisk scanner et design for at se, om det har potentiale. Det kan være ting som en kjoles længde, om printet appellerer til mig, eller om stoffet er noget, jeg føler mig tilpas i, men det var ikke før forrige weekend, det gik op for mig, at det allerførste, jeg lægger mærke til, er, om der er plads til mine bryster. For 90% af tiden, så er der ikke. Når mine søde veninder i butikken i Blokhus kom trissende med pæne slå-om-kjoler og elastik-i-taljen-kjoler og lignende snit, jeg normalt ville gå efter, så var jeg næsten konsekvent nødt til sige: “Så pæn! Men no room for boobies.” For så’n er det. På samme måde som længden på et par standard bukser ofte er off, hvis man er høj, eller ærmerne i en fittet skjorte bliver lige stramme nok, hvis man har nogle gode mulder. Det meste tøj designes efter en bestemt kropsform, og afviger man for meget fra den, så kommer der gerne nogle udfordringer.

Men øvelse gør selvfølgelig mester, og man lærer at spotte, hvad der kan funke til ens krop, og hvad der ikke kan. Og i den anledning ankommer vi til indlæggets egentlige fokus, som er, at jeg ville dele nogle fine sommerkjoler, der (så vidt mit efterhånden veltrænede øje kan vurdere) er rigtig gode til en større barm. Det betyder ikke, de ikke også kan fungere til en mindre en af slagsen, bare at snit/stoftype/el. lign. tillader mere fleksibilitet ved brystet, end mange andre designs ville gøre.

Alle kjoler i collagerne nedenfor er fra Ellos, og finder man noget interessant, kan man bruge koden 415447 og få 33% rabat på sin dyreste vare og ekstra 5% off alt allerede nedsat. Hvilket ikke er dumt, for Ellos har lige startet summer sale med op til 50% rabat, og hver eneste af de viste kjoler er sat ned! Koden gælder selvfølgelig hele Ellos’ modesektion, ikke kun det viste. Jeg har lavet to collager – en med udelukkende plussize, fordi det ofte betyder en større barm, men hav in mente at Ellos’ almindelige linje tit går helt op til en 52 også. Har man lyst til at se nærmere på hele Ellos’ udvalg, kan man klikke her og browse løs.

Kjolen på billedet ovenfor er igen modellen Carina, som er min personlige favorit. Hun er nummer syv i den første collage og findes i adskillige farver/mønstre. Det gør flere af de andre kjoler i øvrigt også.

Nummer 1, nummer 2nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6.

Kommentarer (8)

  • Nr. 5 i collage nr. 2 – haps! Der var lige én i 42-44 tilbage, og den er nu på vej til mig 🙂

  • Du er blevet min nye mode guro! Jeg bestilte en Carina kjole hjem, men åbenbart i for stor størrelse. Så nu skal jeg prøve igen. For den ER altså lækker
    Jeg skal også have plads til barmen, og så gerne et snit der ikke sidder for stramt ved maven. Kan du anbefale én af dem til det formål?

    • Uh, “stramt” er jo lidt gerne lidt subjektivt, men en klassik A-line-underdel ville fungere, tænker jeg? Det kunne fx være Carina, men umiddelbart ville jeg også smide nummer 5, 8 og 9 i samme gruppe ud fra billederne. 🙂

Der er lukket for kommentarer.