Kommentarer (10)

  • Åhh den med seneskedebetændelse ? Men man skal tage betændelsen seriøst! Jeg hæklede så vildsomt i min ferie for 2 år siden at jeg nu om 3 uger skal opereres i håndleddet, fordi det aldrig er blevet normalt efter ?

  • Hvordan kom hende med sexstillingen til skade? Altså jeg kan forestille mig mange måder man kunne komme til skade sådan, men historien melder ikke hvad der skete og jeg er nysgerrig!!

  • Jeg brækkede engang en tå fordi jeg sparkede min nu ex-mand over skinnebenet. Jeg havde voldsomme pms smerter, og han synes han var ih så sjov da han spurgte: “ved du hvorfor kvinder har ondt når de har menstruation?” Mig (i voldsomme smerter): “nej” Ham: “Fordi de har fortjent det”.
    Jeg fortrød virkelig ikke den brækkede tå, den var hele losset værd! Også selvom jeg måtte gå med træsko et stykke tid efter

Der er lukket for kommentarer.