Jeg er jo Bridget Jones #404

1. Gearet på min cykel har sat sig fast, så jeg ikke kan komme i det højest mulige længere, hvilket betyder, at jeg skal hjule rundt som en sindssyg for at komme ud af flækken.

2. Overvejer at få det fikset, men helt ærligt, jeg har lige fået sat lygter på, som kostede mig mere, end selve cyklen er værd. Der må være grænser for galskaben.

3. I torsdags var jeg ved at støve af til fotografens besøg, da den nederste af mine billedhylder besluttede sig for spontant at falde ud af væggen. (Det kommer sig af, at halvdelen af mine vægge er rendyrket gips og ikke kan holde på en skid).

4. Den væltede i øvrigt lige ned på den der ene plante, jeg har held med at holde liv i, og knækkede den primære stilk midt over. Vil du da rende mig langsomt.

5. Det tog mig en time og et mindre sammenbrud, men jeg fik faktisk sat hylden op igen ved håndkraft og det skruetrækkersæt, min mor forærede mig, da jeg fyldte 30 og stadig ikke havde scoret mig en handymand. Har sjældent været mere stolt af mig selv. #strongindependentwoman

6. Min nye iPhone er kommet. Jeg har imidlertid ikke taget den i brug endnu, for hver gang jeg investerer i en ny telefon, har Apple lavet 2-3 ting om, og jeg føler mig som en tumpe, fordi jeg pludselig ikke kan finde ud af, hvordan man går ud af en app længere.

7. Lil Bub er gået bort, og jeg tudede selvsagt.

8. Det er i dag den 8. december, og i vanlig stil giver min skrabekalender mig allerede anledning til at tro, at jeg stensikkert er godt på vej til at blive rig.

9. Det var en solid beslutning ikke at investere i et juletræ i år grundet Herberts ivrige poter. Det betyder dog ikke, at han ikke har travlt med at pille ved resten af julepyntet. I går vågnede jeg til en engel i min seng.

10. Jeg har kun én julefrokost i år, og den ligger i januar. Hvilket jeg egentlig er okay med (snaps er noget, fanden har skabt), men jeg er unægteligt ked af mængden af pakkelege, jeg går glip af. På den anden side er jeg et fælt konkurrencemenneske, så det er måske meget fint, folk ikke skal udsættes for pakkelegs-Miriam, der tager lige let (eller måske snarere tungt?) nok på leg-delen af konceptet.

Kommentarer (18)

  • Jeg endte med en 11’er. Der var nærmest ingen prisforskel på den og Xs’eren, som egentlig var den, jeg havde planlagt at gå efter.

 • Du kunne måske overveje de der swapfit cykler (eller hvordan det nu staves) så lejer du en cykel og de har al vedligeholdelsen ?‍♀️?

  • Det koster også 175 kroner om måneden – to måneder og så er min nuværende cykel indtjent! 😀

 • Er glad for at høre, at jeg ikke var den eneste der græd over Lil Bub. Det var så trist ?. Håber hun er i en lille katte himmel hvor min egen Dexter er og måske også med Frank.

 • Julefrokost? Meh!
  Pakkeleg: JA TAK!

  Jeg skal til 1 pakkelegsindeholdende julefrokost i år: på lørdag. Det er næsten større end juleaften!

  Hvorfor er der ingen, der inviterer til pakkeleg? Hvorfor skal der altid inviteres til snaps og fulde mennesker?

 • Jeg er 4 juletræer fra at nå 1 mio. på min skrabekalender. Er sten sikker på at den 24. dec. mangler jeg et juletræ og at jeg skraber et rensdyr!? XD

 • Hvis det ikke allerede er dem du bruger så findes der rawplugs til gips. De kan bruges med variende godt resultat. Der findes to forskellige slags og hvis du finder dem i den rigtige dybde (de skal spænde på bagsiden af gipspladen) så holder de overraskende godt.
  Jeg ved godt at du ikke bryder dig om uopfordrede råd, men jeg tænkte at det her måske mere gik under obs end råd 😉 Vi lider nemlig også under gipsvægge og havde hylder der skvattede ned i ét væk, indtil vi opdagede dem, men det tog så stadig lige et par forsøg før vi fandt den rigtige slags.

  • Sådan nogle var der i, men på den anden side har omtalte hylde så også holdt i ni år, så det kunne være værre. 😀

 • Hej Miriam. Håber det er ok jeg skriver her. Jeg vil hører om nogle kan hjælpe mig med hvad det er for noget filter man kan bruge på Instagram hvor man fx filmer og der så kommer sne og julemusik. Håber nogle kan hjælpe

  • Selvfølgelig! Sneen kan jeg ikke hjælpe med, men musik kan du i hvert fald sætte på alle billeder/videoer ved at klikke på den firkantede smiley øverst på din skærm og så vælge “musik”. 🙂

Der er lukket for kommentarer.