Jeg er jo Bridget Jones #396

1. Jeg talte helt casual i telefon med min mor, da der lød et massivt brag ude fra køkkenet. Det viste sig, at den øverste hylde over vasken – hylden, der fylder hele den ene væg – havde opgivet at holde ved, og alt indholdet (primært alkohol og andre rare ting af glas) var væltet på gulvet og eksploderet i tusinde stykker.

2. Det tog mig over en time at rydde op og gøre rent, og der lugter stadig klistret sødt af Grenadine derude.

3. Efterfølgende antog en god sjat menneske, at Herbert stod bag, hvilket siger lidt om niveauet af hans ballademageri, men for en gangs skyld var han faktisk uskyldig!

4. Lagde et billede på Instagram, hvor jeg forsøgte mig med en parodi på klassisk insta-sexethed og hashaggede derfor ironisk #instamodel. Er da aldrig nogensinde overfuset så voldsomt med spamkommentarer før, fuck, det må være nedtur rent faktisk at være en instamodel.

5. I går kom jeg alt for sent i tanke om, at jeg skulle i Føtex, inden de lukkede, og jeg måtte derfor stæse af sted på min temmeligt flade cykel, hvilket er fucking hårdt og betød, at jeg var ét stort svedigt monster, da jeg nåede frem.

6. …Det gjorde det ikke bedre, at jeg slugte en af de der mini-fluer på vejen.

7. Asos har fået ny, dansk hjemmeside, og den driver mig langsomt til vanvid, fordi deres oversættelser ofte er helt hen i vejret. Fx søgte jeg til det her indlæg på “hjemmesko” og fik det her resultat, fordi “slippers” åbenbart inkluderer alle sko uden hælkappe, men hvor mange af os er helt ærligt Barbara Cartland nok til at rende rundt derhjemme i højhælede mules?!

8. Lige om lidt (plus/minus et par dage) hopper jeg på en flyver. Jeg har ingen anelse om, hvor mit pas er.

9. Jeg har fået en halvdyb flænge lige i blommen af min tommelfinger, hvilket er 1) virkelig irriterende og 2) virkelig imponerende taget i betragtning, at jeg har lavet den med en smørkniv.

10. Da jeg skrev titlen på denne uges Bridget, gik det op for mig, at vi snart rammer uge nummer 400, og så måtte jeg lige tjekke, hvornår det allerførste indlæg er fra. Og altså… Om tre dage har jeg været kikset på ugentlig basis i otte år. Holy fucking shit!

Kommentarer (12)

 • ASOS’ oversættere gør deres bedste. Jeg kender én af dem. De arbejder i et online system, hvor de slavisk skal følge kundens termlister, og der er vist room for improvement.

   • Hvem ønsker ikke et par hjemmesko med nitter og sylespidse hæle???? De ser da SÅ komfortable ud. Ser da lige mig selv smide mine Birkenstock og hoppe i sådan et par.

 • Hahahaha, jeg elsker den med hjemmeskoene! Jeg har også selv desperat ledt efter skift-sprog-knappen på Asos….

 • Elsker de lister! Så bliv endelig ved med at være kikset på ugentlig basis ?

  Men nu vi er ved Asos: er jeg den eneste, der oplever, at de er blevet sløje ift. levering? Jeg har pt. en pakke, som efter to uger ikke er sendt afsted endnu, og deres kundeservice er rædderlig og bliver ved med at sige, jeg snart bliver kontaktet med mere info, men det sker ik-kø.

  …og det var altså ikke fordi, det skulle blive en Asos-brokketråd, jeg synes bare, jeg kan fornemme, der er andre herinde, der er glade for dem ? så ville lige høre, om det bare er mig, der har været uheldig.

  Hilsen Mathilde

  • Den sidste pakke, jeg bestilte, kom på under en uge, så jeg har ikke dårlige erfaringer på den front, men deres kundeservice er notorisk for at være elendige, så den kan jeg godt tilslutte mig!

   • Mathilde, jeg havde præcis samme oplevelse som dig, sidst jeg bestilte derfra ? Pakken kom dog frem til sidst, men det tog et par uger og der var nul hjælp at hente hos deres kundeservice. Normalt er de ellers hurtige, som Miriam siger – så håber bare det var et enkelt tilfælde, og ikke en del af en større tendens ?

    • Hej Sara,

     Åhr man. TAK! Det var lige, hvad jeg havde brug for at høre ? jeg giver dem lige et par dage endnu (det er to uger siden, jeg bestilte det), før jeg må gå mere drastisk til værks. Tak for heads up!

 • Præcis samme søgning og opdagelse på asos gjorde jeg også for et par dage siden. Tænkte, at nogen måske har den slags hjemmesko? Altså, de folk findes vel?

  • Haha, det skal jeg ikke kunne udelukke, men jeg vil ikke mene, det gør den slags fodtøj til hjemmesko. 😀

Der er lukket for kommentarer.