Unødvendigt crap i dit feed

Unicorn poo bath bombs / Aladdin boblebad / Harry Potter æggebæger / Llama duster / Porg hjemmesko / rejestrømper

Inspireret af hvor begejstrede I var for kalkunen med solbrillerne, jeg linkede til for et par uger siden, er her et helt indlæg med det, jeg vil kalde håbløst unødvendigt, men åh, så dejligt crap! Langt det meste er meget overkommeligt i pris og måske egentlig ret velegnet som gave, hvis man ikke er ude efter noget super seriøst. (Husk, det også er tilladt at købe gaver til sig selv!) I min jagt på de her ting, faldt jeg i øvrigt også over usædvanligt meget grim-fedt julecrap, så forvent et lignende indlæg med juletema om en måneds tid. 😀

Alle links i dette indlæg er i øvrigt reklame-/affiliatelinks, hvilket betyder, at klikker man sig ind via et af dem og køber noget (hvadsomhelst) på den webshop, så får jeg en lille del af beløbet i kommission. Det er selvfølgelig webshoppen og ikke jer, der betaler for det. Har man lyst til at bakke op om bloggen på den måde, så skylder jeg en krammer, og man kan i øvrigt altid finde affiliate-links til alle mine samarbejdende webshops under fanen “Støt bloggen“.

Plakat med mange Frank / Hundeastronaut / Zebravase / Bille / Palmelystestage / Mops-pudebetræk

Mickey badehøjtaler / Hogwarts hjemmesko / Dovendyr powerbank / Fabulous bitch krus / Golden snitch læselampe / Iron throne æggebæger

Kommentarer (10)

 • Jeg havde ellers lovet mig selv, at jeg ikke måtte købe så meget som ét stykke julepynt før vi skrev d. 1.11, men ak den kalkun kunne jeg jo ikke stå for (eller fordelingshatten på samme side). Du må endelig dele, hvis du finder mere grim-fedt juletræspynt.

 • Den hundeastronaut! ? og dovendyrspowerbanken! Og og! Kruset! My word! Jeg. Må. Eje. (Når der ikke lige er minus på kontoen, fordi loftet skal efterisoleres, taget skal vedligeholdes, lamperne det eksploderede (!!) på badeværelset skal skiftes ud, ditto med lampen ved hoveddøren der begik selvmord -dårlig lampekarma?!?- damn det er dyrt at være husejer… Rant over). Anyway: fabelagtigt indlæg!!

 • Hej,

  Jeg tænkte på, det den julekalender du plejer at være med i (hvor man sender noget til en fremmed og får tilsendt noget af en anden fremmed – hvis jeg da har forstået det ret), hvor tilmelder man sig den?

  Håber det er ok jeg spørger under dette indlæg – det har da noget med gaver at gøre 😉

  De bedste hilsener,

  Camilla

  • Selvfølgelig! Det er Imgurs Secret Santa, så det kræver, at du har en konto der. Tilmeldingen er ikke startet endnu, men hold øje her: https://imgur.com/secretsanta Bare vær obs på, at det kører over æreskodeks, så der er en risiko for ikke at få noget. 🙂

Der er lukket for kommentarer.