Sweater Weather

Annonce for Ellos

Jeg har alle dage sagt, jeg bedre kan lide at fryse end at svede. Se, der er det med at svede, at der kommer et naturligt punkt, hvor det bliver upassende og/eller umuligt at tage mere tøj af, hvorimod man teknisk set altid kan tage mere tøj på. Af samme årsag kan jeg faktisk virkelig godt lide at småfryse. Jo jo, det lyder mærkeligt, men det er netop, fordi det er så let og tilfredsstillende at gøre noget ved det. Der er ikke en bedre følelse, når man så lige smider et par hyggesokker og en vamset sweater på sit kolde korpus og fikser situationen. Instant satisfaction, som Caroline Fleming ville sige det. Det er i bund og grund direkte at iføre sig hygge, og jeg elsker det. Tilføj et stearinlys og en kop varm kakao, og du er en omvandrende definition på alt det gode ved efteråret.

Til det formål kræver det dog selvfølgelig, at man har en sweater eller to i sit skab, og skulle man nu gå og tænke, at man mangler lidt sweater-love, så fortvivl ikke, jeg har som altid været på jagt i Ellos‘ udvalg og fundet en bunke gode bud. De tykke, de tynde, de løse, de stramme, de neutrale og de farverige. Lidt for enhver smag. Man kan i øvrigt bruge koden 405438 og få 30% rabat på sin dyreste ikke-nedsatte vare. Men det er sidste dag at bruge den i morgen d. 30/9! Der er selvfølgelig links under collagen, men ellers kan man også bare gå direkte til Ellos’ forside ved at klikke her. 😀

Nummer 1, nummer 2, nummer 3, nummer 4, nummer 5, nummer 6, nummer 7, nummer 8, nummer 9.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.