Kommentarer (10)

  • Ordblind så undskyld på forhånd.

   Via telefon eller Snapchat.
   Men til alle! Begynd aldrig! Det kostede mig min ungdom, min familien I en periode, alle mine venner/veninder, masser ture på psyken, min forskruet hjerne og ikke mindst en gæld på 140.000 til banken. også da lige kampen om at blive fri fra lortet igen. Jeg er fri fra det idag. Så begynd ALDRIG!

 • Nr. 3 – jeg har gjort det samme i over 10 år. Bilder stædigt mig selv ind, at det er min krops indre vilje der afholder mig fra at blive befrugtet af en mand jeg ikke elsker,
  men at jeg derimod, den dag jeg virkelig ønsker det, bliver gravid med det samme!
  Tanken om at jeg måske bare er gold som en ørken, er bare ikke til at bære….

 • Til dig der planlægger en ’upser’. Tænk over det – og tænk så over det igen. Vend den om – hvis I nu var enige om, at I ville have børn og han så steriliserede sig i hemmelighed? Ville du føle, at det var en mand, du kunne stole på? Dele tilværelse, værdier og børneopdragelse med? Jeg dømmer dig ikke – jeg forstår godt dit ønske. Har selv sluttet et mangeårigt forhold med en mand, der ikke ville have børn. Det var det hårdeste jeg nogensinde har gjort. Men det var også det rigtige. At narre din mand bliver aldrig det rigtige afsæt for det liv som forældre, der venter jer når først barnet er en realitet. Tænk over det – for alles skyld. Kram til dig!

 • Min kæreste – der ellers er helt fantastisk i sengen og nyder vores sexliv – har også meget svært ved at komme under samleje, så tænker også let, at det kan være med hjælp af sprøjter, at vi forhåbentligt undfanger kommende børn.

Der er lukket for kommentarer.