Jeg er jo Bridget Jones #381

1. Det er i dag sidste dag, Føtex har sekspak Mars-is til 20 kroner. Jeg cyklede derop i forgårs for at hamstre, fordi det var sidste dag, jeg havde mulighed for det, og så havde de eddermame udsolgt! Simpelthen uacceptabelt!

2. Studentertiden er over os, og hvert år bliver jeg svinemisundelig og overvejer, om man måske skulle samle nogle folk og leje en vogn og lege studenter igen? Jeg er alligevel HF’er, så ingen ville kimse ad min alder!

3. Bad min far om at lede efter billederne fra min studentertid for mindernes skyld. Men de er åbenbart blevet slettet på et tidspunkt. Uden nogen ligesom har bemærket det. Føler mig meget værdsat.

4. Jeg samler som bekendt på grimme magneter fra mine rejsedestinationer. I Atlanta købte jeg en hæslig satan i Coca-Colas gavebutik, der er formet som en kæmpe sundae og i solidt metal. I går fald den ned fra køleskabet og landede direkte på min tå, og jeg tror næsten hellere jeg vil føde et barn en prøve det igen!

5. Jeg tror, Herbert har udviklet en skofetich. Det er ikke unormalt for ham at ligge i ske med en af mine sko ude i gangen. Han har også en tendens til at stjæle dem med ind i sofaen. Og så i morges vågnede jeg op til begge mine lyserøde klip-klapper i sengen ved siden af mig. But why?

6. Min nyeste guilty pleasure er “Boligkøb i blinde” på Viaplay. Alle afsnit kører efter den præcis samme, utroligt forudsigelige opskrift, men det er bare så godt!

7. Punkt syv bliver simpelthen lige hijacket til at gøre opmærksom på, at det i dag er sidste dag, Matas har 20% på stort set alt i butikken. Det gælder også online, og hvis man nu havde tænkt sig udnytte tilbuddet og samtidig er typen, der gerne vil bakke op om bloggen, så smider jeg lige et reklamelink til webshoppen. Shopper man via det link, får jeg en lille procentdel af jeres køb i provision, selvfølgelig uden det koster jer noget.

8. I går var jeg til en fødselsdag, hvor flere af selskabets gæster er vokset op i samme miljø som mig. Og således endte jeg på en eller anden måde med at skråle så højt med på nostalgisk kristen rock, at jeg i dag lyder som Phoebe i det der afsnit af Venner, hvor hun bliver helt hæs af forkølelse og faktisk synger godt. (Til de indviede var det DC Talk. Selvfølgelig).

9. Efterfølgende tog vi i øvrigt på Never Mind, der er en gay bar, og det er dælme lang tid siden, jeg har fået så mange komplimenter på alt fra mit hår til mine sko. Til sammenligning fik jeg den aften ét “kompliment” fra en hetero mand, og det var et elevatorblik og ordene: “Wow. Big tits.”

10. Overvejer pt lidt, om mine tømmermænd er slemme nok til, at jeg ikke orker at gå ud, eller om jeg alligevel lige skulle cykle i Føtex og se, om de har fået fyldt op med Mars-is…

Kommentarer (21)

 • På en eller anden måde enormt upassende sjovt at reklamen nederst her på siden er for “din ballonfest starter her” – men overvej det som comeback næste gang ?
  Hilsen fellow Big tits ?

 • Nu ved jeg ikke helt hvilken bydel du bor i.
  Men Føtex i Frederiksberg centret har masser af is tilbage ????

 • “I don’t really care if they label me a Jesus-freak”… den har jeg godt nok også skrålet med på mange gange!

 • Altså da jeg fødte mit første barn var hver ve som jeg forestiller mig, det ville føles at få to knive stukket ind i lænden og drejet rundt en omgang, så det jager hele vejen ned i tæerne. Det tog lidt over et døgn. Med min anden fødsel kan jeg slet ikke beskrive smerten, andet end jeg fantaserede om at blive aflivet, for at få fred fra smerten. Men det kan da godt være en magnet over tåen er værre ??

 • Jeg blev student for syv år siden, og hver evig eneste sommer bliver jeg pisse misundelig på de nye studenter. Synes det er så pinligt at jeg bliver bittert, i stedet for at være glade på deres vegne, så er virkelig glad for andre også bliver misundelige!

 • ?? har også hamstret Mars is men var skuffet over der ingen twix er ?

  Jeg er også Hf’er og jeg er SÅ klar jeg kan lave banner ! ?

 • Tak for Matas-reminder!
  Nåede aldrig forbi en fysisk butik, men nu tjekkede jeg via dit link og de har sgu gratis fragt. Gratis fragt, 20 % og “gratis” støtte til dig, som gang på gang leverer underholdende og tankevækkende indspark i min hverdag (Tak tak tak for det!) – min indre gnier er glad!

 • Eeej… DC talk. Det er mange år siden. Bliver helt nostalgisk.
  Mht. magneten… AV! Jeg tror på dig. Og fødslen af min søn var ellers ikke specielt nem. ?

 • Alle katte elsker sko. Min stjæler ofte mine fodsåler, så jeg går rundt en hel dag og undrer mig over, hvorfor det føles underligt ? men ville Herbert overhovedet være din kat, hvis han ikke havde en ting for sko? Og ja, jeg kan stadigvæk huske det old school blognavn! ?

 • Som hf enkelt fags elev var jeg aldrig afsted så føler lidt jeg er gået glip af noget ?

Der er lukket for kommentarer.