Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Næste WTF-emne

Jeg vil helst give credit, når det er andre, der kommer på nye emner, men jeg kan simpelthen ikke huske, hvis geniale forslag det her var. Men tak! For det er jo bryllupssæson, og Jesus, hvor er der meget at gå i dybden med i den forbindelse. Så i næste uge sætter vi gang i bryllupshistorierne! Måske dukkede gommens mor op i kridhvidt? Måske drak toastmaster sig spritstiv og gik kold før desserten? Måske gik bruden helt bridezilla og brokkede sig over, at gaverne ikke var gode nok? Måske lukkede politiet festen? Stik mig alle jeres gode bryllupshistorier i formularen ovenfor. Husk, at de skal kunne være i rammerne, så ikke alt for lange. 😀

Comments (2)

  • Min mands ven holdt en lang fuldemandstale, hvor han indirekte svinede deres øvrige fælles venner til. Så gik han kold på toilettet, brækkede sig voldsomt og kom ind og tørrede sine opkastindsmurte fingre af i mit (brudens) ansigt. Æv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.